Google+
Home » Justitie » Bărbat bătut cu bestialitate de doi tineri care i-au furat un briceag și 60 de lei. Victima a zăcut în drum o noapte întreagă

Bărbat bătut cu bestialitate de doi tineri care i-au furat un briceag și 60 de lei. Victima a zăcut în drum o noapte întreagă

Bărbat bătut cu bestialitate de doi tineri de 17 și 18 ani, din Pușcași și Laza, care i-au furat un briceag și 60 de lei. Victima a zăcut o noapte întreagă, plină de sânge și în stare de inconștiență, pe drumul unde a fost tâlhărită. Cei doi tineri au fost arestați preventiv pentru tâlhărie calificată.

Un bărbat de 40 de ani a fost bătut cu bestialitate de doi tineri, după ce a refuzat să le dea de bunăvoie ceea ce avea în buzunare. Tâlhăria a avut loc pe un drum din Pușcași, în timp ce victima se îndrepta spre casă. Acostat de către cei doi tineri, bărbatul a fost lovit cu pumnii și picioarele până când a fost lăsat inconștient într-o baltă de sânge în mijlocul drumului. Ulterior, atacatorii i-au luat un briceag și cei 60 de lei pe care victima îi avea în buzunar.

Abia a doua zi, bărbatul de 40 de ani a reușit să se ridice singur și să ajungă la prima casă din apropiere pentru a cere ajutor. Proprietarul imobilului a sunat la numărul de urgență 112 cerând intervenția unei ambulanțe.

Pe lângă numeroasele leziuni, victima a suferit și o fractură de piramidă nazală, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. În urma evaluărilor medicale, s-a stabilit că bărbatul are nevoie de peste 14 zile de îngrijiri medicale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

După ce a reușit să-și revină, bărbatul le-a spus polițiștilor cine sunt cei doi indivizi care l-au tâlhărit. Reținuți inițial pentru 24 de ore, vasluienii de 17 și 18 ani au fost arestați preventiv de către magistrații Judecătoriei Vaslui sub acuzația de tâlhărie calificată. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: