Home / Social / Noi schimbări la orânduirea ISU Vaslui, după controlul de fond desfășurat de la nivel central

Noi schimbări la orânduirea ISU Vaslui, după controlul de fond desfășurat de la nivel central

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui și-a schimbat din nou orânduirea, după controlul drastic făcut de către cei de la nivel central timp de o săptămână. Fostul contracandidat al actualului șef Ghiorghe Blagoci la concursul de anul trecut, locotenent-colonel Niculae Tătaru, a ajuns, paradoxal, prim-adjunct al comandantului.

Controlul de fond al celor peste 20 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență la structura din teritoriu de la Vaslui s-a lăsat cu scântei. Astfel, s-a constatat că există deficiențe în ceea ce privește desfășurarea activității, ceea ce a condus, evident, și la producerea unor schimbări la nivel de orânduire. În consecință, cel împuternicit ca prim-adjunct al inspectorului-șef, Bogdan Apetrei, a fost înlocuit cu șeful Detașamentului Vaslui a ISU, locotenent-colonel Niculae Tătaru. Acesta este nimeni altul decât fostul contracandidat a lui Ghiorghe Blagoci la concursul de anul trecut pentru postul de șef al instituției.

Principalul domeniu de activitate ce va fi coordonat în mod direct de către Tătaru este inspecția la instituțiile statului și societăți comerciale.

Cel de-al doilea adjunct a lui Blagoci, maiorul Gelu Gabriel Coșcotin, a rămas pe post, în responsabilitatea acestuia fiind logistica și comunicațiile instituției. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Care sunt localitățile din județul Vaslui care rămân fără curent electric zilele acestea

Astăzi curentul electric va fi ...

Un Dorel cu TIR de București a blocat ore întregi o bandă de circulație pe DN 24, la ieșirea din Muntenii de Sus

Un șofer cu un TIR ...

Avalanșă de persoane care conduceau pe drumurile publice fără de a avea permis de conducere

Polițiștii vasluieni cercetează mai multe ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: