Google+
Home » Justitie » Un tânăr mort și altul grav rănit după ce s-au răsturnat cu mașina în fața bisericii din Fălciu

Un tânăr mort și altul grav rănit după ce s-au răsturnat cu mașina în fața bisericii din Fălciu

Un tânăr de 20 de ani a murit și un altul de aceeași vârstă a fost grav rănit după ce s-au răsturnat cu mașina în fața bisericii din Fălciu. Accidentul s-a petrecut din cauza unei manevre greșite a tânărului care se afla la volan.

Tragedie pe Valea Prutului, în urma unui accident petrecut la intrarea în Fălciu, de pe drumul național DN 24 A. Un tânăr de 20 de ani a intrat cu mașina în depășirea unui alt autoturism care circula regulamentar, pe un sector de drum lipsit de vizibilitate, marcat cu linie continuă.

În momentul în care a realizat că nu are timp să efectueze manevra întrucât pe sensul opus venea o altă mașină, șoferul a încercat să redreseze autoturismul. Numai că, din cauza lipsei de experiență în conducere și a vitezei cu care tânărul circula, mașina a intrat în balans si apoi s-a răsturnat.

În urma accidentului, pasagerul de pe scaunul din dreapta față a murit. De asemenea, conducătorul auto a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Urgență Bârlad”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele șoferului pentru ucidere si vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: