Home / Justitie / ISU Vaslui, deschidere totală față de cei care vor să obțină avize sau autorizații de securitate la incendiu

ISU Vaslui, deschidere totală față de cei care vor să obțină avize sau autorizații de securitate la incendiu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui are deschidere totală față de instituțiile statului, firmele și persoanele fizice din județ care au nevoie de consultanță de specialitate în legătură cu realizarea unor construcții sau modificări la imobile. Reprezentanții instituției promit că solicitările de avizare sau autorizare vor fi rezolvate în câteva zile de la depunerea cererilor.

Agenții economici, persoanele fizice și reprezentanții instituțiilor publice din județ nu vor mai trebui să aștepte cu săptămânile pentru a obține un aviz de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui. Cererile acestora pentru acordul necesar realizării unei construcții vor primi rezoluție în doar câteva zile de la depunerea documentației și a inspecției de rigoare în teren. Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui a dat de înțeles că, prin mișcarea rapidă a documentelor, va avea de câștigat toată lumea, în special cei care au de derulat investiții majore în județ. În această direcție, s-a desfășurat și o întâlnire cu reprezentanți ai unităților administrativ-teritoriale, ai Consiliului Județean și proiectanți din județ.

Participanților la întâlnire le-am explicat că asigurăm asistență de specialitate, că avem o transparență totală. Ceea ce ne surprinde este că lumea nu vine să ne întrebe, de exemplu cum trebuie să amplaseze o ușă. Acordăm asistență cât mai rapidă, iar la investiții majore dăm răspunsul și în una-două zile. Nu așteptăm să ajunge aproape de termenul legal de 30 de zile”, a declarat prim-adjunctul șefului ISU Vaslui, Niculae Tătaru.

Reprezentanții ISU Vaslui susțin că întâmpină probleme cu proiectanții din alte județe atunci când vine vorbe de proiecte. ”Cu proiectanții noștri din județ, nu avem probleme. Au înțeles foarte bine care sunt cerințele pentru a se încadra în prevederile legale”, a conchis Tătaru. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului Vaslui ...

A murit profesoara Elena Brașoveanu!

Veste tristă și neașteptată pentru cadrele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: