Google+
Home » Sport » Rugbyștii bârlădeni U17 luptă sâmbătă pentru primul loc

Rugbyștii bârlădeni U17 luptă sâmbătă pentru primul loc

CSS Bârlad va da piept sâmbătă cu ocupanta primului loc, C.T Dinicu Golescu, pe stadionul Rulmentul, meci programat în cadrul Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) U17. Cele două echipe au același număr de puncte, 28, însă bârlădenii au două meciuri mai puțin disputate.

CSS Bârlad a făcut o figură frumoasă și în acest sezon, până acum marcând 289 puncte, în timp ce împotriva lor au fost marcate doar 53. Cifre similare cu cele ale echipei de pe primul loc, deși bârlădenii au stat mult mai puțin pe teren. Etapa trecută aceștia au surclasat CS Cleopatra Mamaia, în deplasare, cu 40 – 19. Rezultatul a făcut ca CSS Bârlad să urce în clasament și să egaleze liderul.

„Jocul trecut a fost extrem de fizic. Ambele echipe și-au dorit victoria, ceea ce a generat un adevărat spectacol pentru cei aflați în tribune. Mulțumesc opozanților noștri pentru atitudinea plina de sportivitate de care au dat dovadă și felicitări ambele echipe pentru efortul depus. Acești copii pot progresa enorm după aceste meciuri și este important să continuăm să ne pregătim corespunzător. Trebuie să fim alături de ei și să le arătăm că ne pasă de munca pe care ei o depun zilnic. Invit toată familia rugby-ului din Bârlad să-i susțină la următoarea partidă. Am încredere că vom face din nou o figură frumoasă”, a declarat pentru Est News Florin Ibănescu, antrenorul echipei bârlădene.

CT Dinicu Golescu are 28 de puncte după primele opt etape. CSS Bârlad are tot 28 de puncte, după doar șase etape disputate. Completează podiumul CS Cleopatra Mamaia, care are 27 puncte. Pe patru se află CSM București, cu 24 de puncte. Locul cinci este ocupat de LPS Focșani, cu 14 puncte. Urmează în clasament CNAV, cu cinci puncte. Lanterna roșie, SCM Gloria Buzău, nu a câștigat nici un punct până acum. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: