Google+
Home » Social » (VIDEO) Decolteul Iuliei Clisu, fosta șefă a tineretului PSD Bârlad, a ajuns și la ”Chefi la cuțite”, pentru a promova familia tradițională

(VIDEO) Decolteul Iuliei Clisu, fosta șefă a tineretului PSD Bârlad, a ajuns și la ”Chefi la cuțite”, pentru a promova familia tradițională

de Simona MIHĂILĂ

Iulia Clisu, fosta președintă a tineretului PSD din Bârlad, ține să demonstreze că este un multitalent. A dansat cu foc la ”Dansez pentru tine”, ne-a terorizat urechile la concursul de cântat ”Za-Za Sing” anul trecut, iar marți seară decolteul adânc al focoasei pesediste a poposit în emisiunea ”Chefi la cuțite”. Aici a produs o puternică impresie. Decolteul, despre el e vorba. Căci la capitolul mâncare cei trei chefi nu au avut prea multe de spus.

Chiar dacă farfuria frumoasei pesediste de la Bârlad nu a obținut niciun cuțit, întreaga țară a putut admira din toate unghiurile talentele evidente ale Iuliei, cele care i-au adus, pe bună dreptate, apreciere în rândul multor domni de la PSD Bârlad.

Întrebată de unul dintre chefi ce o recomandă, Iulia a spus: ”Faptul că mă dedic foarte mult și că îmi place să fac o poveste în farfurie”. Păi, dragă Iulia, având în vedere că ”Chefi la cuțite” și-a propus în acest sezon să scoată în evidență poveștile concurenților, nu mai bine mizai tu pe poveștile de viață născute în PSD Bârlad în anii în care ai fost un important personaj? Cine știe, poate că nu ai fi obținut doar un cuțit, ci un rol de film!

Tânăra pesedistă a mai povestit în fața camerelor de filmat că la București, acolo unde e studentă, nu are doar un singur coleg de apartament, așa cum știau concitadinii ei, ci mai mulți! În plus, cică ”i-a fraierit” pe toți. Asta nu-i chiar o surpriză, ca să fim sinceri.

 

Iuliei Clisu îi plac familiile! Zi-ne ceva nou…

După cum și bârlădenii au aflat acum câțiva ani, în special membrii PSD, Iulia noastră a recunoscut că are o slăbiciune ”pentru familie”. Probabil cea ”tradițională”, promovată de Dragnea, șeful său de partid. De fapt, asta a fost și tema farfuriei prezentate în concurs: o familie.

”Am ales familia pentru că eu gătesc pentru familie”, a precizat neîntrebată Iulia Clisu. Pentru familia cui, puișor?

Despre inimioara din farfurie, tânăra pesedistă, a explicat că aceasta simbolizează iubirea. Ce original!

”În familie există foarte multă iubire”, a filozofat profunda Iulia, pe marginea farfuriei cu orez și castraveți. Mai lipsea să spună că iubirea e nesfârșită, dar până și ingenua Iulia Clisu a aflat că nu toate familiile au parte de acest miracol. Mai ales acolo unde intră mimosele care iubesc familiile. Ale altora.

Talentata bârlădeancă a trebuit să coboare cu picioarele pe pământ atunci când unul dintre șefi a întrebat-o direct dacă mâncare știe să facă. A rămas să demonstreze cu altă ocazie.

Până atunci, fiindcă tot a mărturisit că îi place în fața reflectoarelor, acolo unde ”se regăsește”, și că adoră să participe la show-uri de televiziune, îi recomandăm să nu renunțe la visul ei. Paleta oferită de televiziuni este generoasă când vine vorba de promovat valori de familie: ”Te vreau lângă mine”, ”Noră pentru mama”, ”Schimb de mame” (aici nu-ți fă iluzii, Iulia, schimbul nu-i definitiv), ”Mireasă pentru fiul meu”. Nu dispera! Ai talent pentru familia tradițională adusă în prim-plan de Dragnea!

 

 

Decolteul Iuliei l-a fascinat și pe Liviu Vârciu

Anul trecut, Iulia Clisu a fost răpitoare la un concurs de cântat, tot la Antena 1. A purtat o rochie roșie în special în partea de jos a corpului. De aici și până la câștigarea marelui premiu nu a fost decât un pas, pe care talentata membră a PSD l-a făcut fără mari eforturi. Fată deșteaptă!

Iulia a rezistat până la finalul emisiunii în a ține piept privirilor sfredelitoare ale prezentatorului Liviu Vârciu, care i-au căutat rochia în special în partea de sus a corpului, fără a reuși să i-o găsească. Fată isteață!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: