Google+
Home » Administratie » Alina Eremia și Vescan vor concerta la Vaslui

Alina Eremia și Vescan vor concerta la Vaslui

Primăria Vaslui le propune locuitorilor din municipiu și împrejurimi o serie de evenimente pe 1 și 2 mai. Alina Eremia și Vescan, care au cucerit topurile radio/TV și se bucură de milioane de vizualizări pe Youtube, vor concerta la Vaslui.

Marți, 1 mai, doritorii sunt invitați în Parcul Copou, unde va avea loc un spectacol folcloric al Orchestrei Rapsodia Vasluiului. Vasluienii se vor delecta cu George Forcos Palade, Lili Ciortan, Anamaria Spătaru, Ioana Stoleru, Teodora Panainte și Denisa Ciobanu, dar și cu ansamblul de dansuri “Hora Vasluiului”. Va participa de asemenea grupul folcloric “Floarea Dorului”, ce va beneficia de acompaniamentul Orchestrei de Muzică Populară “Rapsodia Vasluiului”.

Miercuri, 2 mai, de la ora 09.00, va avea loc un tur ciclist pe traseul Centrul Civic – Bld. Ștefan cel Mare, Crucea Gării, Str. Traian, Piața Traian, Str. Spiru Haret, Bld. Mihail Kogălniceanu. De la ora 09.15 va începe și un concurs de cros, pe traseul Str. Spiru Haret, Bld. Mihail Kogălniceanu- Parcul Copou. Aleea principală a Parcului Copou va găzdui de la ora 09.30 o activitate demonstrativă cu automodele. De la ora 10.00 vor începe activități demonstrative de lupte libere, pe terenul de sport din parc. În aceeași locație, de la ora 11.00 va începe o competiție de șah.

Iubitorii de muzică, dans și gimnastică sunt așteptați de la ora 11.00 în Parcul Copou la “Tinerețe în culori de 1 Mai”. De la ora 13.00 terenul de sport din Parcul Copou va găzdui Cupa Tineretului la Streetball, destinată elevilor din ciclul gimnazial.

De la ora 14.00 va începe Cupa Tineretului la volei, competiție care se va desfășura la Liceul Emil Racoviță. Pe terenul de sport din Parcul Copou va mai avea loc o competiție de streetball, de la ora 15.00, destinată liceenilor. Sala Polivalentă va găzdui începând cu ora 16.00 Cupa Tineretului la tenis de masă.

De la ora 20 începe “De 2 ori MAI tânăr”, un recital pop, pop-rock, streetdance, ce se va ține în Centrul Civic (sau Casa de Cultură în caz de vreme nefavorabilă).

Evenimentul care probabil va fi cel mai așteptat, concertul Alina Eremia & BAND și Vescan, va începe la ora 21.00 în Centrul Civic. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: