Google+
Home » Justitie » ULTIMA ORĂ Femeie lovită in plin pe trecerea de pietoni din zona Podul Verde din Bârlad

ULTIMA ORĂ Femeie lovită in plin pe trecerea de pietoni din zona Podul Verde din Bârlad

Accident de circulație la intersecția de la Podul Verde din Bârlad. O femeie în vârstă de 37 de ani a fost lovită în plin de un autoturism al cărui șofer, conform primelor informații, nu i-a acordat prioritate, deși femeia traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, la culoarea verde a semaforului. Ea era însoțită de un copil in varsta de 7 ani, pe care îl ținea de mână dar, din fericire, acesta a scăpat teafăr și nevătămat.

”Pacienta a suferit multiple traumatisme. Se afla sub șoc post-traumatic, insa era conștientă. I s-au acordat primele îngrijiri medicale, după care a fost transportată la Spitalul din Bârlad”, ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Vaslui.

Soferul, în varsta de 51 de ani, din Barlad, care se indrepta spre Bariera Puiești in momentul in care a acrosat-o pe femeie, nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

”In cauza a fost deschis dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa”,  a declarat, pentru Est News, Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvant in cadrul ISJ Vaslui. (Simona MIHAILA)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: