Home / Justitie / Bătrân bătut crunt de văcarul satului, pentru că nu a vrut să facă sex! “Nu e prima dată când face asta. Se orientează și el la bărbați bolnavi, necăjiți”

Bătrân bătut crunt de văcarul satului, pentru că nu a vrut să facă sex! “Nu e prima dată când face asta. Se orientează și el la bărbați bolnavi, necăjiți”

de Daniel MICU

Prin chinuri greu de imaginat a trecut un bărbat în vârstă de 63 de ani din comuna Costești. Omul a fost strivit în bătaie de un vecin cu doi ani mai tânăr, pentru că a refuzat să întrețină relații intime cu acesta. Agresorul, fost recidivist și cunoscut în sat pentru deviația să sexuală, a fost arestat preventiv 30 de zile pentru săvârșirea infracțiuni de tentativă de viol și violare de domiciliu. Cu trupul tumefiat și sufletul zdrobit, victima își revine din șoc pe un pat de spital.

În zori, soția primarului din comuna Costești l-a găsit pe Gheorghe Focșa în casă, plin de sânge. Femeia îl vizită zilnic și îi aducea mâncare. Când l-a văzut cu răni pe față și pe corp, a anunțat poliția și ambulanța. Cu ultimele puteri și extrem de jenat, omul a povestit calvarul la care a fost supus ore în șir de Gheorghe Manolache, văcarul satului. În puterea nopții, s-a trezit în casă cu agresorul. Băut fiind, acesta i-a cerut să întrețină relații intime. Bătrânul l-a refuzat ferm și i-a cerut să plece, lucru care l-a înfuriat pe agresor. Manolache s-a năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele. Mai mult decât atât, a încercat să îl supună la perversiuni sexuale, profitând de faptul că victima sa are unele probleme de sănătate și de mobilitate.

Spre dimineață, bietul om a scăpat din ghearele călăului său. Avea nasul spart și câteva coaste rupte, dar și răni în cap și pe brațe. Suspectul și-a abandonat victima într-o baltă de sânge și a plecat liniștit. A fost audiat, dar nu și-a recunoscut fapta. Probele strânse de polițiști și declarația victimei i-au convins pe judecători, care au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Manolache a mai făcut pușcărie cu ani în urmă, pentru infracțiuni de furt. Localnicii spun că nu e prima dată când acesta abuzează un bărbat, dar celelalte cazuri nu au ajuns pe masa anchetatorilor, întrucât a fost iertat de victimele sale.

“Nu e prima dată când face asta. S-a mai auzit de el, dar oamenii l-au iertat. Se orientează și el la bărbați bolnavi, necăjiți. Pe nea Gheorghiță l-a bătut rău toată noaptea, că nu a vrut. Am auzit că l-a înțepat și cu șurubelnița. Nu e normal. L-am văzut când l-au luat cu cătușe, la Vaslui. Să nu se mai întoarcă în sat la noi. Stăm cu teamă în case. Vecinul e om cuminte, muncea și el cât putea. Era necăjit. Nu trebuia să îl chinuie în halul asta. Păcat de omul ăsta! Țiganul ăsta era băut, din câte am înțeles. Să îi fie rușine și legea să facă dreptate”, ne-a spus Maria Lăcătuș, vecina victimei.

Un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță a transportat victima la Spitalul de Urgență din Vaslui, unde va mai rămâne internată până când i se vor vindeca rănile trupești și cele emoționale.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Casa Județeană de Pensii Vaslui a plătit în luna ianuarie ajutoare de deces de 2,2 peste milioane lei

În prima lună a acestui an, la nivelul Casei ...

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: