Home / Sport / Meciuri tari în Liga a V-a în ambele serii, între echipe de pe podium

Meciuri tari în Liga a V-a în ambele serii, între echipe de pe podium

Cap de afiș în Liga a V-a de fotbal va fi duminică partida dintre FC Rapid Brodoc și Inter Sport Vaslui, ocupantele locurilor doi și trei în seria VEST a Ligii a V-a. Diferența dintre cele două echipe este de doar trei puncte, ceea ce înseamnă că o victorie a celor de la Inter Sport Vaslui ar duce la rocada celor două în clasament, dat fiind faptul că aceasta are un golaveraj mai bun (+27 față de +23).

FC Vulturești, lider neînvins, va da piept cu Voința Ștefan cel Mare, ocupanta locului opt. Viitorul Rebricea, echipa de pe patru, va juca împotriva echipei de pe șapte, Unirea Alexandru Vlahuță. Un meci extrem de disputat se anunță a fi cel dintre Unirea Negrești și Gloria Todirești, ocupantele locurilor cinci și șase. Vulturul Bălteni va încerca să facă un prim pas pentru evadarea din subsolul clasamentului, printr-o victorie în deplasare la Avântul Zăpodeni, ultima clasată.

FC Vulturești, e lider în Liga VEST, cu 38 puncte. E urmată de FC Rapid Brodoc, care are 30 puncte. Completează podiumul Inter Sport Vaslui, cu 27 de puncte. Pe patru se clasează Viitorul Rebricea, cu 23 puncte. Locul cinci este ocupat de Unirea Negrești, cu 19 puncte. Urmează FC Gloria Todirești, cu 16 puncte. Pe locul șapte se situează Unirea Alexandru Vlahuță, cu 15 puncte. Pe opt, cu 14 puncte, se află Voința Ștefan cel Mare. Locul nouă e ocupat de Vulturul Bălteni, care are 10 puncte. Doar șase puncte a câștigat până acum Avântul Zăpodeni, ultima clasată.

În Liga EST atracția etapei va fi confruntarea dintre CS Victoria Muntenii de Jos și Viitorul Văleni, liderul și ocupanta locului trei. ACS Moara Domnească, echipa de pe doi, va juca în deplasare la FC Ghergheleu, ocupanta locului cinci. Avântul Solești, locul patru, va înfrunta Avântul Băcani. Avântul Codăești va încerca să obțină primul succes, în fața celor de la SC 2000 Lipovăț.

Pe primul loc în seria EST din Liga a V-a este CS Victoria Muntenii de Sus, cu 28 puncte. Pe doi este ACS Moara Domnească, echipă care are 21 de puncte. Completează podiumul Viitorul Văleni, care are 16 puncte. Pe patru se clasează Avântul Solești, cu 15 puncte. Urmează FC Ghergheleu, cu 12 puncte. Pe șase este Avântul Băcani, care are 10 puncte. Locul șapte este ocupat de SC 2000 Lipovăț, cu 9 puncte. Doar un punct are lanterna roșie Avântul Codăești. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: