Home / Sport / Un fotbalist vasluian participă la Turneul de Dezvoltare UEFA din Georgia

Un fotbalist vasluian participă la Turneul de Dezvoltare UEFA din Georgia

Fundașul Ștefan Stefanovici, de la Sporting Juniorul Vaslui, face parte din lotul cu care Echipa Națională Under 16 a României va aborda Turneul de Dezvoltare din Georgia, competiție organizată de UEFA.

În cadrul competiției, care se va desfășura în perioada 30 aprilie – 7 mai, tricolorii vor disputa trei jocuri de pregătire la Tbilisi. Vor întâlni pe 2 mai Belarusul (ora 13.00), pe 4 mai Georgia (ora 16.00) și pe 6 mai Kazahstanul (ora 10.00).

Pentru această acțiune, antrenorul Daniel Mogoșanu a convocat un lot format din 20 de jucători:

Portari: Alexandru Tătaru (Regal Sport), Denis Lungu (TUS Traunreut)

Fundași: Dumitru David (LPS Tg. Jiu), Rareș Balcan (SC Dinamo), Radu Drăgușin (Regal Sport), Denis Bolenyi (Kiss Baia Mare), Alexandru Chilili (FC Voluntari), Ștefan Stefanovici (Sporting Juniorul Vaslui), Luca Florică (Regal Sport), Mădălin Pascu (Sportul Chiscani)

Mijlocași: Alexandru Crivac (FC Star Sport Argeș), Raul Ziman (LPS Satu Mare), Botond Szondi (Csikszereda Miercurea Ciuc), Denis Tarța (Kiss Baia Mare), Ahmed Bani (SC Dinamo), Ianis Stoica (FCSB), Ioan Borcea (SC Dinamo)

Atacanți: Andrei Iana (FCSB), Filip Ilie (Sport Team), Theodor Corbeanu (FC Toronto)

UEFA obligă Echipa Națională a României să îl introducă în teren pe vasluian cel puțin 80 de minute (durata unui joc), dar nu mai mult de 120 de minute în decursul a 48 de ore.

În toamnă încep partidele oficiale

Dacă face o figură frumoasă vasluianul Ștefan Stefanovici ar putea face parte din lotul României U16 și în preliminariile care încep în toamna anului 2018. Tricolorii vor da piept cu Lituania, Ungaria și Serbia. Turneul de calificări va fi găzduit de Ungaria. Partidele se vor disputa între 30 septembrie – 6 octombrie 2018.

Echipele care se vor clasa pe primele două locuri în cele 13 grupe și cele mai bune patru locuri doi se vor alătura celor două echipe calificate direct la Turul de Elită, Anglia și Germania. Turul de Elită se va disputa în martie 2019.

La finalul Turul de Elită, câștigătoarele celor opt grupe, alături de șapte dintre ocupantele locurilor doi și țara gazdă, Irlanda, vor participa la Campionatul European care se va desfășura în mai 2019. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: