Home / Politic / 1 Mai muncitoresc, sărbătorit de PSD-iști printr-un marș în Vaslui, cu steaguri și baloane roșii

1 Mai muncitoresc, sărbătorit de PSD-iști printr-un marș în Vaslui, cu steaguri și baloane roșii

Sute de pesediști din întreg județ au sărbătorit, și în acest an, Ziua Internațională a Muncii printr-un marș prin municipiul Vaslui, după ce s-au adunat în Piața Civică. Membrii partidului de guvernământ au încheiat manifestarea cu un mici și bere la o terasă din Parcul Copou.

Ziua Internațională a Muncii nu a trecut nemarcată nici în acest an de către Organizația Județeană PSD Vaslui. La ”comanda” liderului Dumitru Buzatu, sute de pesediști din majoritatea comunelor din județ, precum și primari și șefi de instituții, s-au adunat în Piața Civică din municipiul Vaslui pentru a sărbători, așa cum se cuvine, 1 Mai muncitoresc. După ce s-au ”înarmat” cu steaguri, stegulețe și baloane roșii, membrii de partid au pornit, într-un marș, pe străzile din oraș spre Parcul Copou. Totul s-a ”derulat” sub supravegherea polițiștilor locali fără, însă, a perturba circulația rutieră. Odată ajunși la destinație, pesediștii s-au adunat în jurul scenei din parc pentru a asculta discursurile șefului de partid, a primarului municipiului reședință, Vasile Pavăl, și a liderului CNSLR Fărția Vaslui, Gheorghe Croitoru, de altfel consilier județean PSD.

După spiciurile celor trei, o parte dintre membrii de partid s-au retras la o terasă din Parcul Copou, unde s-au cinstit cu mici fierbinți stinși cu bere rece. Restul pesediștilor au fost nevoiți să se mulțumească cu muzica populară oferită de Orchestra ”Rapsodia Vasluiului” și cea de dansuri a Centrului Creației Populare ”Hora Vasluiului”. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vasluienii mai au 7 zile la dispoziție să se înscrie pentru a vota la prezidențiale în străinătate

Cei care nu se vor ...

Mesajul exasperat al USR Bârlad în legătură cu străzile orașului: ”Primăria peticește drumurile continuu, fără nicio strategie”

Încercările disperate ale conducerii Primăriei ...

(Facsimil) PSD Bârlad a făcut anunțul oficial: șoseaua de centură a Bârladului intră în linie dreaptă

Așa cum am anunțat în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: