Google+
Home » Justitie » Angajatul unei firme a murit de Ziua Muncii, după ce s-a răsturnat cu un buldoexcavator

Angajatul unei firme a murit de Ziua Muncii, după ce s-a răsturnat cu un buldoexcavator

Angajatul unei firme care conducea un buldoexcavator a murit, marți, de Ziua Muncii, după ce s-a răsturnat cu utilajul în timp ce făcea lucrări la o aducțiune de apă din Barboși, comuna Hoceni. Inspecția Muncii și Poliția au declanșat anchete pentru a stabili în ce condiții s-a petrecut accidentul de muncă.

Accident mortal de muncă chiar pe 1 mai, la noi în județ. Șoferul unui buldoexcavator și-a pierdut viața în timp ce făcea lucrări cu utilajul la o aducțiune de apă din localitatea Barboși. În fapt, bărbatul de 57 de ani, angajat la o firmă din Onești, a pierdut controlul asupra direcției buldoexcavatorului și s-a răsturnat, fiind prins sub utilaj.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele exacte care au condus la producerea accidentului. Polițiștii se află la fața locului și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Sesizați de către Poliție, angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă Vaslui au deschis propria anchetă în acest caz pentru a stabili condițiile în care s-a petrecut accidentul de muncă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: