Google+
Home » Invatamant » Băută crâncenă în Zona Industrială din Vaslui! Adolescent aproape de comă alcoolică, în urma unui concurs de băut bere

Băută crâncenă în Zona Industrială din Vaslui! Adolescent aproape de comă alcoolică, în urma unui concurs de băut bere

Un adolescent de 15 ani a ajuns la spital, aproape de comă alcoolică, după ce s-a luat la întrecere cu prietenii la băut bere.  Băiatul a fost preluat de ambulanță și dus la dezalcolizare în urma apelului la numărul de urgență 112 făcut de către cei cu care se afla la picnic, majoritatea minori, într-un loc de agrement din Zona Industrială a municipiului Vaslui.

Petrecere terminată într-un mod mai puțin fericit pentru un adolescent în vârstă de 15 ani, din Vaslui, care a dorit să-și încerce rezistența la băutură cu prietenii lui. Pe 1 Mai, el s-a luat la întrecere la băut bere, la picnic, într-un loc de agrement din Zona Industrială a municipiului Vaslui. După ce consumat, într-un interval scurt de timp, mai multe sticle cu băutură, adolescentului i s-a făcut brusc rău și s-a prăbușit din picioare. Speriați, prietenii săi au sunat la numărul de urgență 112 și au chemat la o ambulanță.

Minorul a fost găsit de către echipajul medical într-o stare avansată de ebrietate, aproape de comă alcoolică. După ce i s-a acordat primul ajutor și a fost stabilizat, pacientul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

Martorii incidentului susțin că grupul în care se afla adolescentul era format din zeci de tineri, care aveau o cantitate impresionantă de băutură, deși cei mai mulți dintre ei erau minori și nu aveau voie să consume alcool. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: