Google+
Home » Justitie » Încăierare cu cuțite la Bârlad

Încăierare cu cuțite la Bârlad

Un conflict spontan izbucnit duminică între șase tineri se putea termina cu urmări grave, după ce unul dintre ei a scos cuțitul și s-a năpustit asupra altuia.

La scurt timp doi polițiști din cadrul Poliției Locale Bârlad, care patrulau pe strada Stroe S. Belloescu, l-au observat pe tânărul rănit, a cărui haine erau pătate de sânge. Aceștia au plecat în urmărirea agresorilor, fiind depistați în scurt timp. Cuțitarul a reușit să scape, fiind prins doar fratele acestuia, în vârstă de 17 ani, care era băut. Acesta a fost predat Poliției Municipiului Bârlad pentru continuarea cercetărilor.

„Consumul de alcool, asociat unui comportament agresiv și lipsei de supraveghere a copiilor de către părinți poate conduce la săvârșirea de infracțiuni cu violență, cu consecințe deosebit de grave îndreptate împotriva vieții și sănătății altor persoane. Poliția Locală Bârlad va iniția activitățile de prevenire în unitățile de învățământ și va intensifica acțiunile menite să depisteze tinerii cu comportament violent în parcurile de joacă, parcurile de agrement, baruri și alte locuri unde se pot comite fapte antisociale. Totodată, adresăm mulțumiri cetățenilor care au acordat sprijin tânărului agresat și agenților de poliție locală, pentru prinderea suspecților”, menționează Poliția Locală Bârlad într-un comunicat de presă . (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: