Home / Social / Vasluienii se pot angaja în străinătate prin rețeaua EURES

Vasluienii se pot angaja în străinătate prin rețeaua EURES

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, prin intermediul Portalului Mobilității Forței de Muncă din Europa – EURES, oferă nu mai puțin de 1.200 locuri de muncă. Ofertele de muncă provin din următoarele țări: Austria, Belgia, Finlanda, Germania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Spania și Ungaria.

În Germania vasluienii pot accesa unul din următoarele locuri de muncă: demi-chef de rang, – personal servire la bar, – bucătar, – commis de partie, – chef de partie, – dezvoltator software, – șofer camion, – cosmetician, – maseur, – îngrijitor de animale (bovine), – sudor, – lăcătuș, – instalator, – electrician, – dezvoltator senior front-end, – personal în domeniul gastronomic, – ospătar, – manipulant mărfuri, – manipulant bagaje în avion, – șofer manipulare bagaje avion, – macaragiu, – montator structuri din oțel, – mecanic instalații sanitare, montator instalații electrice. Norvegienii caută instalatori, consultanți în microbiologie medicală, consultanți în imunologie și medicină de transfuzie, consultanți medicină geriatrică și măcelari/tranșatori. În Spania angajatorii oferă următoarele locuri de muncă pentru șoferi de camion, și tehnicieni. Olandezii caută culegători de căpșuni, culegători de ciuperci, culegători de afine, sortatorori și împachetatori de bulbi de flori, operatori la mașini (bulbi flori), culegători de ardei și operatori mașini. În Polonia se angajează sudori MAG, specialiști în relații cu clienții, dulgheri de cofrare și zidari. Angajatorii din Ungaria caută tinichigii carosieri și mecanici auto. În Republica Cehă se angajează operatori CNC și forjori. Luxemburghezii vor să angajeze senior tehnician CHROME (tehnician în științele inginerești). În Austria e sunt la mare căutare hair styliștii. Beligenii vor să angajeze ingineri proiectanți CAD. Vasluienii pot opta și pentru o meserie de manipulant stator, în Finlanda.

Toate informațiile privind descrierea locului de muncă, cerințele locului de muncă, limba străină, salariul oferit, durata contractului de muncă, modul de aplicare pentru fiecare ofertă, se pot obține de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Vaslui (strada Spiru Haret, nr. 5),sau de pe portalul EURES România.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: