Home / Sport / CSS Bârlad, neînvinsă în DNJ U17, a evadat în fruntea clasamentului

CSS Bârlad, neînvinsă în DNJ U17, a evadat în fruntea clasamentului

Rugbyștii bârlădeni U17 s-au desprins de pluton și se află la o distanță considerabilă de principala urmăritoare, nu mai puțin de nouă puncte. CSS Bârlad a ajuns la a opta victorie consecutivă din tot atâtea disputate până acum în cadrul Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) U17.

CSS Bârlad a dispus în etapa a 10-a din DNJ U17 de C.T Dinicu Golescu, principala contracandidată la prima poziție, scor 38 – 19. Bârlădenii au dat peste un adversar care a arătat până acum o forță devastatoare în atac, marcând nu mai puțin de 320 de puncte. Apărarea bucureștenilor a fost și ea destul de compactă până acum, marcându-se împotriva lor până acum doar 90 de puncte. Cu toate acestea CSS Bârlad a fost stăpână pe situație și s-a impus fără prea mari emoții.
CSM București s-a impus și ea, în deplasare la LPS Focșani, scor 13 – 29. În celălalt meci al etapei CNAV a dispus de Gloria Buzău, scor 35 – 0. În urma rezultatelor înregistrate CSS Bârlad e lider detașat în DNJ U17, cu 38 de puncte. Pe locul doi se află CSM București, cu 29 de puncte. CT Dinicu Golescu e pe trei, cu 28 de puncte și un meci în plus față de primele două clasate. Urmează Cleopatra Mamaia, cu 27 de puncte. Locul cinci e ocupat de LPS Focșani, care are 14 puncte. CNAV e pe șase, cu 10 puncte. Lanterna roșie SCM Gloria Buzău nu a câștigat niciun punct până acum.
Bârlădenii joacă mâine, de la ora 11.00, în deplasare la ultima clasată. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: