Google+
Home » Sport » HC Vaslui își joacă ultima carte mâine pentru a evita barajul. Dacă nu învinge CSU Suceava riscă să retrogradeze în eșalonul al doilea de handbal masculin

HC Vaslui își joacă ultima carte mâine pentru a evita barajul. Dacă nu învinge CSU Suceava riscă să retrogradeze în eșalonul al doilea de handbal masculin

HC Vaslui nu are altă opțiune decât victoria, mâine, dacă vrea să evite emoțiile disputării barajului pentru rămânerea în Liga Zimbrilor. Va întâlni, de la ora 17.00, pe CSU Suceava, prima clasată în play-out.

Vasluienii au pierdut toate cele trei partide disputate până acum în play-out și sunt pe ultimul loc, cu doar nouă puncte. Deși au făcut rezultate mari cu echipe bune în sezonul regulat al Ligii Zimbrilor, aceștia nu au fost la fel de inspirați cu colegii din subsolul clasamentului, motiv pentru care din cele nouă partide disputate cu aceștia au avut câștig de cauză doar de trei ori, pierzând celelalte șase partide.

Dacă pierde cu sucevenii HC Vaslui nu ar mai avea cu să recupereze distanța față de locul doi, ultimul care asigură rămânerea în Liga Zimbrilor fără disputarea barajului. Pe locul doi este acum CSM Focșani, care are 14 puncte, urmată de CSM Făgăraș, care are 12 puncte. Orice deznodământ ar avea această partidă nu ar fi favorabil vasluienilor, dacă aceștia nu obțin toate cele trei puncte. Dacă ar înregistra un rezultate de egalitate duminică, CSM Focșani ar ajunge la 15 puncte, cu cinci sau șase mai multe decât HC Vaslui, cu două etape înainte de finalul fazei a II-a a Ligii Zimbrilor. O victorie a echipei de pe locul trei ar aduce CSM Făgăraș pe locul doi, tot cu 15 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: