Google+
Home » Justitie » Șofer pus sub control judiciar după ce a accidentat mortal un pieton și a fugit de la locul faptei

Șofer pus sub control judiciar după ce a accidentat mortal un pieton și a fugit de la locul faptei

Un șofer de 35 de ani, din Băcești, a fost pus sub control judiciar după ce a accidentat mortal un pieton și apoi a fugit de la locul faptei. Bărbatul a spus anchetatorilor că se grăbea să ajungă la Spitalul Județean Vaslui cu copilul unei vecine.

Accident mortal cu autor necunoscut rezolvat de către anchetatori la mai puțin de 24 de ore de la producerea acestuia. Este vorba despre un eveniment petrecut în Mărășeni pe timpul nopții, fără, însă, ca polițiștii să știe inițial dacă victima, un bărbat de 59 de ani, din Bălteni, a fost lovit de o mașină sau a căzut din picioare și s-a lovit la cap. În consecință, au chemat medicul legist la fața locului, care a confirmat că este victima unui accident. În consecință, polițiștii au extins ancheta și, în urma cercetărilor, l-au găsit pe autor.

Șoferul a declarat că a călcat pietonul, care era întins pe carosabil, în timp ce se îndrepta cu mașina spre spitalul din Vaslui cu un copil și mama acestuia, de altfel o vecină de-a bărbatului”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii l-au reținut pe șofer pentru 24 de ore, sub acuzația de omor din culpă și fugă de la locul accidentului. Ulterior, bărbatul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: