Home / Justitie / (VIDEO) Sadismul de neimaginat al unei mame care și-a ucis bebelușul, l-a ars și l-a aruncat în WC, pentru a scăpa de cadavru

(VIDEO) Sadismul de neimaginat al unei mame care și-a ucis bebelușul, l-a ars și l-a aruncat în WC, pentru a scăpa de cadavru

de Daniel MICU

Cu o cruzime greu de imaginat, o femeie de 33 ani, din comuna Todirești, și-a ucis copilul abia născut, l-a aruncat în foc și apoi în toaletă. Era convinsă că “așa e mai bine pentru toată lumea”, deoarece copilul era al amantului. Soțul știa că aceasta făcuse avort și e șocat de gestul ei. Cu o blândețe și o forță interioară rare, omul a declarat că ar fi crescut acest copil, chiar dacă nu era al lui. Femeia a fost arestată pentru omor și profanare de cadavru și riscă ani grei după gratii.

Alina Savin, mamă a cinci copii, a născut acasă pe data de 2 aprilie. S-a gândit că cel mai bine pentru toți ar fi să scape de băiețelul, născut viu, potrivit concluziilor legiștilor. L-a strâns de gât, l-a înțepat cu cuțitul și, timp de trei zile l-a ținut în dulapul de haine al familiei. În tot acest timp, s-a gândit cum să scape de cadavru, fără să fie surprinsă de soț sau de copii.

Într-una din zilele când a rămas singură acasă, a făcut foc în curte și a aruncat copilul în flăcări, însă i-a fost teamă că se întoarce bărbatul de la muncă și, cu o furcă, a luat cadavrul din foc și l-a aruncat în haznaua din curte. Doar că și aici, cadavrul era vizibil. Când s-a întors soțul de la muncă, i-a spus că trebuie săpată o nouă groapă pentru toaletă, întrucât cea veche era plină și singură s-a apucat să dărâme WC-ul în care își aruncase băiatul. Omul a certat-o și i-a spus că trebuia să aștepte să facă el asta. A săpat o nouă groapă pentru WC-ul familiei și totul părea că s-a încheiat. Mai mult decât atât, femeia a plecat la muncă în Germania. Numai că, înainte, a apucat să îi spună unei cumnate, care știa că e gravidă, că a avortat.

Sceptică, aceasta a sunat la 112 și a anunțat că Alina Savin a avortat la 7 luni. S-a declanșat o anchetă și, după ce cadavrul copilului a fost găsit în haznaua dărâmată, cazul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

“A declarat că, imediat după ce a născut acasă, s-a gândit că era mai bine pentru toți să îl omoare. După ce și-a pus planul în aplicare, a plecat la muncă în Germania. Cumnata cu care discutase a anunțat polițiștii. Suspecta a fost reținută pentru 24 ore “, ne-a declarat Alice Ruja, procuror criminalist.

Legiștii au stabilit că fătul venise pe lume la termen, viu, așa că mama este acuzată de omor și profanare de cadavre. Alina Savin s-a întors de bună voie din Germania atunci când a fost sunat a de autorități și a recunoscut fapta.

“A promis că mă omoară când iese din pușcărie, dar eu nu pot ascunde o crimă”

Ionel Savin, soțul Alinei, nu își revine din șoc. Nu îi vine să creadă nici acum că mama copiilor săi este o criminală: “Eu i-am dat bani să se ducă să facă avort. Știam că a făcut avort și că nu e gravidă. Nu trebuia să facă așa ceva! Nu era copilul meu, dar eu îl creșteam și pe el! Nu era nicio problemă, credeți-mă! Se purta bine cu copiii, era o mamă bună, dar nu știu ce a fost acum în mintea ei”.

Ruxanda, cumnata, a declarat că și-a dat seama că e ceva în neregulă și nu a putut să treacă sub tăcere asemenea fapta: “A promis că mă omoară când iese din pușcărie, dar eu nu pot ascunde o crimă. E un suflet de om. Cum să îl omori în halul ăla?! Nu are inimă! Cred în Dumnezeu, am copii și eu, dar așa ceva nu mi-a fost dat să aud, să văd. Să facă legea ce știe cu ea”.

Localnicii sunt îngroziți și o înfierează pe tânăra care a fost capabilă să își ucidă băiețelul cu atâta sadism. Ei spun că, în luna noiembrie, Alina și-a băgat soțul în spital, după ce l-a înjunghiat cu cuțitul. Nu au fost răni grave, dar el a iertat-o. În schimb, Alina a cerut protecție de la autorități, a fost internată într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, împreună cu cei cinci copii, iar bietului om i s-a interzis să se apropie de familia sa. Femeia a fost reținută de polițiști, iar vineri, pe numele sau, judecătorii vasluieni au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului Vaslui ...

A murit profesoara Elena Brașoveanu!

Veste tristă și neașteptată pentru cadrele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: