Home / Administratie / Corala “Armonia”, cea mai bună din lume, concertează la Vaslui

Corala “Armonia”, cea mai bună din lume, concertează la Vaslui

Primăria municipiului Vaslui propune vasluienilor încă un eveniment unic prin forma sa de manifestare scenică – un concert impresionant, susținut de Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului, acompaniată de o orchestră folclorică. Repertoriul abordat va viza muzica patriotică, dar și folclorul românesc, orchestrația fiind semnată de Valeriu Cașcaval și Ion Croitor, dirijor Arhid. Lect. Univ. Dr. Ion Iulian Dumitru. Evenimentul va fi organizat pentru a marca centenarul Marii Uniri din 1918.

Cea mai bună Corală din lume, care în această perioadă susține un turneu la nivel național, va ajunge pe scena vasluiană, vineri, unde în Centrul Civic, începând cu ora 20.00, va oferi publicului de la noi o parte din cele mai valoroase piese românești, în interpretare coral-instrumentală.

Membrii Coralei “Armonia” susțin deseori concerte în orașe mari ale Europei și de fiecare dată o fac cu la fel de multă pasiune și dăruire.

Grupul coral din Constanța, înființat în anul 2001, a primit de două ori medalia de aur la World Choir Games. Majoritatea membrilor Coralei sunt diaconi, preoți, absolvenți sau studenți ai Facultății de Teologie. Împreună au țintit spre performanța supremă: World Choir Games, cel mai important concurs mondial destinat corurilor, obținând la ambele secțiuni- Muzică religioasă sacră și Muzică folclorică – cele mai importante distincții. (G.P)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Fata de 13 ani dispărută din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, găsită de polițiști în municipiul Iași

Fata de 13 ani dispărută ...

Cabană apicolă în flăcări, la Todirești. Pompierii au reușit să salveze peste 20 de stupi

O cabană apicolă din localitatea ...

Aproape 500 de locuri de muncă disponibile vasluienilor în Spațiul Economic European

Angajatorii din Spațiul Economic European ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: