Google+
Home » Social » La APIA Vaslui se lucrează și în week-end

La APIA Vaslui se lucrează și în week-end

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, salariații Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Vaslui vor lucra și în zilele de 12 și 13 mai.

Pe această cale informăm fermierii că în zilele de 12 și 13 mai 2018, toate centrele locale precum și centrul judetean APIA vor avea un program normal de lucru, astfel încât aceștia să poată depune cererile unice de sprijin. De asemenea pe data de 15 mai programul de lucru se prelungește până la ora 24. Rugăm toti fermierii să se prezinte la centrele locale și centrul judetean pentru a depune cererile de sprijin”, a declarat Răzvan Arteni, directorul APIA Vaslui.

Până la aceasta dată, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor unice de plată în agricultură pentru anul 2018, 17.450 cereri de plată, pentru o suprafata de 136.723 ha, ceea ce înseamnă 80% din numărul total de fermieri care au depus cerere de sprijin în anul 2017.

Termenul limită de depunere a cererilor de sprijin este 15 mai 2018, fără a se mai ține cont de programare pentru fermierii care dețin până la 50 de hectare. (Cristian DIMA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: