Home / Sport / Rugbyștii bârlădeni U16, victorioși

Rugbyștii bârlădeni U16, victorioși

Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad au învins duminică, în deplasare, la ACS SF. Gheorghe Hlipiceni, scor 7 – 43. Victoria acestora a fost convingătoare, aducându-le punctul bonus ofensiv. Bârlădenii au marcat șapte eseuri și patru transformări, față de un eseu și o transformare ale gazdelor.

Bârlădenii nu s-au putut bucura pe deplin de acest succes totuși, deoarece prima clasată, Gura Humorului, a învins și ea, păstrându-se diferența de nouă puncte între cele două. Liderul s-a distanțat decisiv de formația bârlădeană acum două etape, când a învins cu 23 – 7. CSS Gura Humorului este singura echipă împotriva căreia bârlădenii s-au dovedit neputincioși, în tur pierzând la o diferență și mai mare, scor 10 – 49.

CSS Bârlad a arătat foarte bine însă împotriva celorlalte formații din zona Moldova, împotriva cărora în trei etape a marcat 76 de puncte și a încasat doar 56. Discrepanța dintre bârlădeni și echipele de pe locurile trei și patru se vede foarte clar, pentru că acestea au golaveraj -190 și -199, față de +20, cât are CSS Bârlad.

Lider în zona Moldova a DNS U16 este CSS Gura Humorului, cu 24 puncte, din care patru bonus. CSS Bârlad e pe doi, cu 15 puncte, dintre care trei bonus. Pe locul trei se clasează CTTV Galați, cu 10 puncte, două bonus. Ultima clasată, ACS Sf. Gheorge Hlipiceni nu a câștigat niciun punct până acum. (G.P)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: