Google+
Home » Sport » Rugbyștii bârlădeni U16, victorioși

Rugbyștii bârlădeni U16, victorioși

Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad au învins duminică, în deplasare, la ACS SF. Gheorghe Hlipiceni, scor 7 – 43. Victoria acestora a fost convingătoare, aducându-le punctul bonus ofensiv. Bârlădenii au marcat șapte eseuri și patru transformări, față de un eseu și o transformare ale gazdelor.

Bârlădenii nu s-au putut bucura pe deplin de acest succes totuși, deoarece prima clasată, Gura Humorului, a învins și ea, păstrându-se diferența de nouă puncte între cele două. Liderul s-a distanțat decisiv de formația bârlădeană acum două etape, când a învins cu 23 – 7. CSS Gura Humorului este singura echipă împotriva căreia bârlădenii s-au dovedit neputincioși, în tur pierzând la o diferență și mai mare, scor 10 – 49.

CSS Bârlad a arătat foarte bine însă împotriva celorlalte formații din zona Moldova, împotriva cărora în trei etape a marcat 76 de puncte și a încasat doar 56. Discrepanța dintre bârlădeni și echipele de pe locurile trei și patru se vede foarte clar, pentru că acestea au golaveraj -190 și -199, față de +20, cât are CSS Bârlad.

Lider în zona Moldova a DNS U16 este CSS Gura Humorului, cu 24 puncte, din care patru bonus. CSS Bârlad e pe doi, cu 15 puncte, dintre care trei bonus. Pe locul trei se clasează CTTV Galați, cu 10 puncte, două bonus. Ultima clasată, ACS Sf. Gheorge Hlipiceni nu a câștigat niciun punct până acum. (G.P)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: