Google+
Home » Justitie » Un bărbat din Zorleni, căutat de autoritățile luxemburgheze, și unul din Murgeni, căutat de cele franceze, înhățați de polițiștii vasluieni

Un bărbat din Zorleni, căutat de autoritățile luxemburgheze, și unul din Murgeni, căutat de cele franceze, înhățați de polițiștii vasluieni

Doi bărbați, unul de 49 de ani, din comuna Zorleni, și altul de 17 ani, din Murgeni, pe numele cărora au fost emise mandate europene de arestare, au fost identificați ieri de polițiștii vasluieni și duși la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Polițiștii vasluieni au identificat pe raza comunei Zorleni, județul Vaslui un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în aceeași localitate, pe numele căruia autoritățile judiciare luxemburgheze emiseseră mandat european de arestare. Individul era cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt, după ce a spart o mașină în 2013.

În cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul IPJ Vaslui au depistat pe raza orașului Murgeni un tânăr de 17 ani pe numele căruia autoritățile franceze au emis un mandat european de arestare. Acesta era căutat de către autorități după ce a evadat dintr-un penitenciar de pe teritoriul statului francez, unde executa o măsură privativă de libertate, pentru comiterea a 24 infracțiuni de furt din societăți comerciale, în perioada 2015 – 2017.

Cei doi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași. (G.P)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: