Google+
Home » Sport » Bârlădenii care îndrăgesc rugby-ul pot asista sâmbătă la derby-ul Diviziei Naționale de Juniori U17

Bârlădenii care îndrăgesc rugby-ul pot asista sâmbătă la derby-ul Diviziei Naționale de Juniori U17

CSS Bârlad va primi sâmbătă, de la ora 11.00, vizita celor de la CSM București, principala contracandidată pentru prima poziție în Divizia Națională de Juniori (DNJ) U17. Bârlădenii au un avans de nouă puncte față de ocupanta locului doi.

CSS Bârlad a demonstrat cu vârf și îndesat că își merită locul în clasament, având atât cea mai bună ofensivă, cât și cea mai bună defensivă. A marcat 460 puncte și s-au marcat împotriva ei doar 86. Bârlădenii au un moral bun după ce în ultima etapă au dispus de o altă echipă cu pretenții, C.T Dinicu Golescu, scor 38 – 19.

Bucureștenii stau bine în defensivă, fiind la acest capitol aproape egală bârlădenilor, cu 89 de puncte marcate împotriva lor. Stau însă mult mai slab în ofensivă, capitol la care bârlădenii au aproape de două ori mai multe puncte marcate. Au reușit doar 237 puncte, stând mai slab și decât ocupanta locului trei, care a reușit 350 de puncte. Etapa trecută CSM București a dispus de CNAV, scor 38 – 0.

CS Cleopatra Mamaia are șansa de a se apropia de ultimul loc de pe podium, deoarece C.T Dinicu Golescu va sta. Pentru aceasta va trebui să învingă lanterna roșie SCM Gloria Buzău.

Un duel foarte echilibrat va avea loc între LPS Focșani și CNAV, ocupantele locurilor cinci și șase.

CSS Bârlad ocupă primul loc în DNJ U17, cu 43 puncte. Pe doi se află CSM București, cu 34 puncte. Completează podiumul CT Dinicu Golescu, care are 33 puncte. Pe patru se clasează CS Cleopatra Mamaia, cu 27 puncte. Urmează LPS Focșani, cu 14 puncte. Pe cinci e CNAV, cu 10 puncte. SCM Gloria Buzău, ultima clasată nu a obținut niciun punct până acum. (G.P)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: