Google+
Home » Sport » O ajută Vitis Șuletea pe FC Vaslui în cursa acesteia către titlu?

O ajută Vitis Șuletea pe FC Vaslui în cursa acesteia către titlu?

Cea mai importantă partidă din următoarea etapă a Ligii a IV-a va fi dintre Vitis Șuletea și Hușana Huși. Dacă gazdele vor învinge duminică atunci distanța dintre primele două clasate ar putea crește la opt puncte. Pentru ca acest lucru să se întâmple FC Vaslui trebuie să învingă în meciul cu Racova Pușcași, un adversar destul de incomod. Pe cei din Pușcași i-a trădat în acest sezon faza defensivă, însă au un atac mai bun decât cel al ocupantelor locurilor doi și trei.

Primul loc la sfârșitul sezonului regulat nu aduce automat și titlul, însă înseamnă un adversar mult mai facil în faza următoare a competiției, echipa de pe locul opt.

Vitis Șuletea are toate motivele să forțeze victoria, deoarece are șanse mari să urce cel puțin un loc în clasament până la finalul sezonului regulat. Momentan e pe cinci, la două puncte în spatele celor de la FC Gârceni. Are însă și o restanță de disputat. FC Gârceni are șanse mari să își apere locul din clasament, pentru că va avea parte de un adversar modest, Star Tătărani, echipa de pe locul 10.

Flacăra Muntenii de Sus speră și ea la un pas greșit al hușenilor, pentru a nu pierde contactul cu locul doi. Momentan e la trei puncte în spatele celor de la Hușana Huși. Ocupanta locului trei are nevoie să învingă în deplasarea de la Juventus Fălciu, echipă care a încurcat-o în tur, nereușind să o învingă, scor 1 – 1.

Atletic Club Bârlad speră într-o victorie a liderului, pentru a urca în clasament și a scăpa de emoții pe finalul sezonului regulat. Momentan ocupă ultimul loc care duce în play-off, cu doar două puncte mai mult decât Juventus Fălciu. Are asigurate toate cele trei puncte în etapa următoare deoarece are programat meci cu FDR Tutova, echipă retrasă din competiție.

Sporting Bârlad ar putea fi depășită în clasament de concitadina ei dacă nu învinge pe Multim Perieni, echipa de pe locul 11.

Pe primul loc în Liga a IV-a se află FC Vaslui, cu 47 de puncte. Pe doi se clasează Hușana Huși, cu 42 de puncte. Completează podiumul Flacăra Muntenii de Sus, cu 39 de puncte. Urmează FC Gârceni, cu 33 puncte. Pe cinci se află Vitis Șuletea, cu 31 de puncte. Locul șase e ocupat de Sporting Bârlad, cu 27 puncte. Urmează Racova Pușcași, cu 25 puncte. Pe opt se află Atletic Club Bârlad, cu 21 puncte. Locul nouă e ocupat de Juventus Fălciu. Pe 10 se află Star Tătărani, cu 10 puncte. Urmează Multim Perieni, cu 9 puncte. (G.P)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: