Google+
Home » Social » Olanda caută ingineri, lăcătuși mecanici și sudori

Olanda caută ingineri, lăcătuși mecanici și sudori

Angajatorul oferă săptămânal 950 de euro brut și cazare contra cost.

O firmă din Olanda angajează ingineri mecanici care să se ocupe de montarea instalațiilor de încălzire centrală în clădiri și fabrici. Cei interesați de acest job trebuie să vorbească bine engleza, să aibă studii superioare, cunoștințe bune în domeniul instalațiilor de încălzire centrală, cunoștințe pe partea electrică, capacitatea de a organiza munca în echipă și de a colabora și comunica cu managerul proiectului. În plus trebuie să dețină certificat B-VCA sau SCC.

Același angajator are nevoie și de ingineri care să transporte, să ridice și să instaleze construcții din otel, conducte și componente ale cazanelor. Inginerii vor fi responsabili pentru ajustarea acestora și punerea lor în funcțiune. În plus vor discuta cu managerul proiectului despre modul de gestionare a problemelor privind siguranța și progresul muncii și vor lua în considerare metodele cele mai eficiente și vor decide asupra metodelor, instrumentelor și dispozitivelor potrivite.

Candidații trebuie să fie capabili să lucreze independent și să aibă o mentalitate potrivită locului de muncă, studii superioare, certificat B-VCA sau SCC, certificat de securitate pentru constructori, experiență de minim un an, permis categ. B.

Vasluienii care au absolvit școala profesională și  vorbesc bine engleza se pot angaja ca sudori sau ca lăcătuși mecanici. Aceștia vor tăia și suda bare, profiluri, tije, plăci folosite la clădiri și vor șlefui componentele construcțiilor metalice. Salariile sunt de maxim 950 de euro brut pe săptămână, se asigură cazare contra sumei de 150 de euro /săptămână și asigurare medicală (26 euro/săptămână).

Relații suplimentare se pot obține de la consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: