Google+
Home » Justitie » Procesele Judecătoriei Vaslui, blocate din cauza unei pene de curent

Procesele Judecătoriei Vaslui, blocate din cauza unei pene de curent

Momente neplăcute pentru cei care, miercuri, au fost prezenți la Judecătoria Vaslui în calitate de inculpați, părți vătămate, martori, avocați și chiar magistrați.

La mijlocul ședințelor de judecată, procesele pentru care fuseseră citate zeci de persoane au fost întrerupte de către judecători din cauza unei pene de curent. Deși în sălile de judecată era lumină suficientă, ședințele au fost, totuși, suspendate pe motiv că tehnica audio nu mai funcționează. În aceste condiții, pe lângă faptul că grefierii nu mai aveau cum să anunțe dosarele la ordine și părțile citate, procesele nu mai puteau fi înregistrate, procedură obligatorie. În consecință, cei aflați în sălile de judecată au ieșit în afara clădirii și au așteptat rezolvarea problemei.

Stau de o jumătate de oră afară și aștept să se reia procesul. M-a dat peste cap acest blocaj cu programul pe ziua de azi, dar nu am ce face, trebuie să aștept”, ne-a mărturisit unul dintre cei care ave termen la unul din procesele derulate, miercuri, la Judecătoria Vaslui.

Pana de curent apărută în zona centrală a municipiului reședință s-a rezolvat în aproximativ jumătate de oră. Paradoxal, aceasta a coincis cu depunerea de coroane cu ocazia Zilei Independenței, acțiune desfășurată chiar în fața Judecătoriei Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: