Google+
Home » Sport » Nu mai puțin de 13 atleți vasluieni vor participa la prima etapă a Campionatului Național de Juniori 2

Nu mai puțin de 13 atleți vasluieni vor participa la prima etapă a Campionatului Național de Juniori 2

Județul Vaslui va fi reprezentat de 13 sportivi, nouă băieți și patru fete, la prima etapă a Campionatului Național de Atletism pentru Juniori 2, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână la București. Aceștia provin de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad și Viitorul Vaslui.

LPS Vaslui participă cu cel mai mare lot, format din 10 sportivi. Lidia Smau nu va avea o misiune usoară la proba de 800 metri pentru că dintre cele 33 de participante nu mai puțin de 18 sunt mai experimentate decât ea. Acestea sunt născute în 2000, 2001 sau 2002, în timp ce vasluianca e născută în 2003. La proba de 800 de metri pentru băieți vor participa șase sportivi: Mihail Smau, Cosmin Ștefan Badrus, Alexandru – Constantin Bârlescu, Valentin – Ionuț Ignat, Nicu – Alexandru Bucur și Ionuț George Nechita. La proba de 1.500 metri vor participa două fete și doi băieți: Lidia Smau, Paula Atănăsoaie, Alexandru – Constantin Bârlescu și Nicu – Alexandru Bucur. Încă o cursă bogată în vasluieni va fi cea de 400 metri, unde vor participa șase sportivi. La feminin va concura Emanuela – Andreea Ababei, iar la masculin Alexandru Daniel Stegariu, Cosmin Ștefan Badrus, Mihail Smau, Valentin – Ionuț Ignat și Ionuț George Nechita. Județul Vaslui va fi reprezentat și la proba de 200 metri, unde va concura de la LPS Vaslui Alexandru Daniel Stegariu.
CSS Bârlad va concura cu doi sportivi, ambii la proba de 2.000 metri. Este vorba de Sorana Țuțu, născută în 2003 și ceva mai experimentatul Raul Alexandru Vrabie, născut cu un an mai devreme.
Viitorul Vaslui va participa prin Adrian Dumitrașcu, la proba de aruncare a ciocanului. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: