Home / Social / Bărbat omorât de un copac în timp ce tăia lemne cu drujba în pădure

Bărbat omorât de un copac în timp ce tăia lemne cu drujba în pădure

Un bărbat de 59 de ani a murit strivit de un copac în timp de tăia lemne cu drujba în pădure. Poliția face anchetă în acest caz în care nimeni nu știe, cel puțin deocamdată, dacă victima desfășura activități legale de tăiere de arbori în zona în care a fost găsit decedat.

Moarte stupidă într-o pădure din zona localității Florești a unui bărbat care se afla la tăiat de copaci. Vasluianul de 59 de ani secționa cu un ferăstrău mecanic un arbore uscat care se sprijinea între alți doi copaci când, la un moment dat, aceasta a cedat și i-a căzut în cap. Lovitura a fost una puternică astfel încât bărbatul a murit pe loc.

Echipajul SMURD deplasat la intervenție a constatat că victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul. În consecință, au fost sesizate organele de cercetare penală și Serviciul de Medicină Legală în vederea lămuririi condițiilor în care bărbatul și-a pierdut viața”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Vlad Cepoi.

Polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz în care nimeni nu știe, cel puțin deocamdată, dacă victima desfășura activități legale de tăiere de arbori în zona în care a fost găsit decedat. În acest sens, organele de cercetare penală vor fi sprijinire de către reprezentanții Direcției Silvice Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: