Home / Justitie / Elev de 11 ani ani, bătut și violat de doi colegi de școală de 11 și 13 ani. Poliția face anchetă

Elev de 11 ani ani, bătut și violat de doi colegi de școală de 11 și 13 ani. Poliția face anchetă

Un elev de 11 ani, din Dănești, a fost bătut și apoi violat de către doi băieți, de 11 și 13 ani, colegi cu victima, în urma racolării de pe un drum sătesc. Orgia s-a consumat într-o casă părăsită din Dănești, poliția fiind sesizată în acest caz de către un profesor de la școala unde învață cei trei, după ce fratele victimei a sărit la bătaie la unul dintre violatori.

Seria atrocităților la nivelul comunităților din județul nostru continuă, iar acestea ies la iveală, se pare, doar în urma unor ”scăpări”. Ultima întâmplare în care, de această dată, au fost implicați copii, s-a consumat în localitatea Dănești. Un copil de 11 ani a fost bătut și apoi dus într-o casă părăsită, unde a fost violat de către doi colegi de școală de 11 și 13 ani. De altfel, despre abuzul sexual s-a aflat la unitatea de învățământ pe care o frecventează cei trei băieți abia după ce fratele victimei a sărit la bătaie la cel mai mare dintre violatori. Un profesor a anunțat poliția din sat, care a declanșat o anchetă în acest caz.

În urma sesizării primită, polițiștii Postului de Poliție Dănești fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Potrivit primelor date din anchetă, minorul de 11 ani a fost lovit cu palmele și cu un băț de către alți doi minori, de 11 lși 13 ani, și apoi constrâns să întrețină relații sexuale orale și anale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Autoritățile locale din Dănești au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui în vederea declanșării propriei anchete în acest caz. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cei doi copii ai femeii din Măscurei care și-ar fi bătut fiica vitregă vor rămâne în familie

Cei doi copii, de doi ...

Incendiu la grădinița din Pribești. Copiii au fost mutați în școala din localitate

Clădirea grădinițel din localitatea Pribești ...

Un tânăr fără permis a dărâmat cu mașina gardul unei case din Vaslui. Ulterior, a încercat să păcălească polițiștii

Un tânăr de 28 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: