Google+
Home » Social » Iată unde pot merge vasluienii care vor să muncească pentru 10 euro pe oră și o asigurare medicală de 80 de euro pe lună

Iată unde pot merge vasluienii care vor să muncească pentru 10 euro pe oră și o asigurare medicală de 80 de euro pe lună

O companie din Olanda, specializată în creșterea și reproducerea florilor și legumelor, angajează 75 de persoane pentru a lucra cu bujori, crini, lalele și trandafiri. 25 de persoane se vor ocupa de tăierea rădăcinilor bulbilor de lalele și de sortarea bulbilor, 25 de muncitori vor lucra în câmp, la tăierea florilor, verificarea calității lor, la sortarea și punerea lor în cutii și apoi în mașina de transport, iar celelalte 25 de persoane vor face buchete din florile culese.

Candidații trebuie să aibă permis de conducere categoria B și să vorbească bine engleza.

Angajatorul oferă 9,59 euro brut/oră și asigură cazare care include toate costurile contra sumei de 60-80 de euro/săptămână (depinde de locație) și asigurare medicală plătită săptămânal de 19,67 euro. Contractul de muncă este pe perioadă determinată.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: