Google+
Home » Social » Spectacol de drifting de excepție în Vaslui, cu mii de admiratori

Spectacol de drifting de excepție în Vaslui, cu mii de admiratori

Mii de oameni au asistat, în week-end, la un spectacol de excepție de drifting oferit de către pasionații de cai putere, cei mai buni din România. Iubitorii de mașini puternice au putut urmări, pe lângă demonstrații de drift, o paradă a autoturismelor de competiție și un concurs de îndemânare auto și moto, cu peste 40 de participanți din rândul șoferilor din județul nostru.

Așa după cum se anunța, spectacol de drifting, desfășurat pe parcursul a două zile, s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Evenimentul, care a fost deschis cu o paradă a autoturismelor de competiție, a adunat peste 3.000 de oameni în week-end în parcarea din vecinătatea Centrului de Afaceri Vaslui, în ciuda soarelui arzător de sâmbătă sau a ploii de a doua zi. Apoi, pasionații de mașini cu sute de cai putere au putut admira, ore întregi, drifturile făcute cu cele cinci autoturisme de către echipa ”LSM drifting” de la Facultatea de Mecanică Iași și piloții Ionuț Nițu, Traian Buse, Cristian Chirvasa, Petru Volocaru și, nu în ultimul rând, Cătălin Ciortan, campion național și european la acest sport. Pe parcursul celor două zile, piloții au schimbat nu mai puțin de 150 de anvelope și au ”ars” 600 de litri de benzină.
”Ne-am dorit să aducem driftul la Vaslui să arătăm ce înseamnă acest sport și să-i invităm pe toți cei care au mașini să le tureze într-un mod organizat și nu pe drumurile publice astfel încât să ne bucurăm de mașini. Vasluienii au primit cu căldură și entuziasm drifterii veniți din țară, de la Iași, București și Cluj, bucurându-se de eveniment. De aceea, sperăm să mai putem reveni la Vaslui”, ne-a declarat Bogdan Balanișcu, unul dintre organizatorii evenimentului.
Iubitorii de adrenalină au putut să-și verifice abilitățile de conducători auto sau moto în cadrul unui concurs de îndemânare. Cei mai buni dintre cei 40 de participanți au fost premiați de către organizatori, oferindu-li-se posibilitatea să urce în dreapta drifterilor și să facă, alături de aceștia, câteva ture cu mașinile de curse. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: