Google+
Home » Sport » Spectacol în seria VEST din Liga a V-a, unde s-au marcat nu mai puțin de 34 de goluri

Spectacol în seria VEST din Liga a V-a, unde s-au marcat nu mai puțin de 34 de goluri

Sâmbătă a avut loc cea de-a 17-a etapă din seria VEST a Ligii a V-a. Au fost marcate nu mai puțin de 34 de goluri în cele cinci meciuri disputate, o medie de aproape șapte în fiecare partidă.

Cap de afiș a fost partida dintre liderul FC Vulturești și ocupanta locului trei, Viitorul Rebricea. Partida s-a terminat nedecis, scor 1 – 1, rezultat stabilit încă de la pauză. Deznodământul a prins bine formației Inter Sport Vaslui, care, cu această ocazie, a urcat pe podium. Acest lucru a fost posibil și datorită faptului că a învins lanterna roșie Avântul Zăpodeni, scor 5 – 2 (2 – 0).

Ocupantele locurilor trei și patru sunt acum la egalitate de puncte, însă Inter Sport Vaslui are un golaveraj mult mai bun față de Viitorul Rebricea. Aceasta din urmă are o defensivă mai bună, cu doar 33 de goluri primite, dar a învins apărările adverse doar de 36 de ori. Inter Sport Vaslui a primit cu 11 goluri mai multe, 44, aproape cât primele două la un loc. Are însă și un atac pe măsură, care a înscris de 67 de ori până acum.

Rezultatele înregistrate nu au schimbat cu nimic configurația echipelor care se vor califica în semifinale, FC Vulturești și FC Rapid Brodoc fiind la o diferență confortabilă (+15 și +9) de locul trei, primul sub linie. FC Rapid Brodoc, ocupanta locului secund, și-a consolidat poziția în clasament după ce a dispus de o manieră categorică de Unirea Negrești, în deplasare, scor 2 – 7. Prima repriză s-a încheiat la scor la tenis, 0 – 6.

Cei mai norocoși spectatori au fost la partida dintre Gloria Todirești și Unirea Alexandru Vlahuță, unde s-au marcat nu mai puțin de 11 goluri. Gazdele au învins cu 9 – 2, reușind a șasea victorie din acest sezon. Acestea aveau deja un avantaj confortabil încă de la pauză, când conduceau cu 5 – 1.

Vulturul Bălteni a trăit periculos partida din deplasare de la Voința Ștefan cel Mare. Fotbaliștii echipei învingătoare s-au jucat cu inimile suporterilor, echipa lor fiind aproape să scape printre degete victoria. La pauză avea avantaj de două goluri, însă repriza a doua a fost câștigată de gazde. Voința Ștefan cel Mare a reușit să își ridice mult nivelul jocului și a marcat de două ori. A mai primit totuși un gol, care a adus victoria celor de la Vulturul Bălteni. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: