Home / Sport / Spectacol în seria VEST din Liga a V-a, unde s-au marcat nu mai puțin de 34 de goluri

Spectacol în seria VEST din Liga a V-a, unde s-au marcat nu mai puțin de 34 de goluri

Sâmbătă a avut loc cea de-a 17-a etapă din seria VEST a Ligii a V-a. Au fost marcate nu mai puțin de 34 de goluri în cele cinci meciuri disputate, o medie de aproape șapte în fiecare partidă.

Cap de afiș a fost partida dintre liderul FC Vulturești și ocupanta locului trei, Viitorul Rebricea. Partida s-a terminat nedecis, scor 1 – 1, rezultat stabilit încă de la pauză. Deznodământul a prins bine formației Inter Sport Vaslui, care, cu această ocazie, a urcat pe podium. Acest lucru a fost posibil și datorită faptului că a învins lanterna roșie Avântul Zăpodeni, scor 5 – 2 (2 – 0).

Ocupantele locurilor trei și patru sunt acum la egalitate de puncte, însă Inter Sport Vaslui are un golaveraj mult mai bun față de Viitorul Rebricea. Aceasta din urmă are o defensivă mai bună, cu doar 33 de goluri primite, dar a învins apărările adverse doar de 36 de ori. Inter Sport Vaslui a primit cu 11 goluri mai multe, 44, aproape cât primele două la un loc. Are însă și un atac pe măsură, care a înscris de 67 de ori până acum.

Rezultatele înregistrate nu au schimbat cu nimic configurația echipelor care se vor califica în semifinale, FC Vulturești și FC Rapid Brodoc fiind la o diferență confortabilă (+15 și +9) de locul trei, primul sub linie. FC Rapid Brodoc, ocupanta locului secund, și-a consolidat poziția în clasament după ce a dispus de o manieră categorică de Unirea Negrești, în deplasare, scor 2 – 7. Prima repriză s-a încheiat la scor la tenis, 0 – 6.

Cei mai norocoși spectatori au fost la partida dintre Gloria Todirești și Unirea Alexandru Vlahuță, unde s-au marcat nu mai puțin de 11 goluri. Gazdele au învins cu 9 – 2, reușind a șasea victorie din acest sezon. Acestea aveau deja un avantaj confortabil încă de la pauză, când conduceau cu 5 – 1.

Vulturul Bălteni a trăit periculos partida din deplasare de la Voința Ștefan cel Mare. Fotbaliștii echipei învingătoare s-au jucat cu inimile suporterilor, echipa lor fiind aproape să scape printre degete victoria. La pauză avea avantaj de două goluri, însă repriza a doua a fost câștigată de gazde. Voința Ștefan cel Mare a reușit să își ridice mult nivelul jocului și a marcat de două ori. A mai primit totuși un gol, care a adus victoria celor de la Vulturul Bălteni. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: