Home / Justitie / ULTIMA ORĂ: Accident în fața parcului central din Bârlad

ULTIMA ORĂ: Accident în fața parcului central din Bârlad

Un accident, din fericire fără victime, s-a petrecut în jurul orei 8 pe Bulevardul Republicii din Bârlad, în dreptul Parcului V. I. Popa. 

Conducătorul unui autoturism Opel, după ce a ieșit din benzinăria din apropierea locului accidentului, s-a încadrat direct pe banda 2 după care a încercat să treacă pe banda 1. Din cauză că nu s-a asigurat a intrat în coliziune cu un BMW, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani. Mașinile au fost serios avariate. În urma impactului una dintre mașini a ricoșat și a fost rupt un copac de pe marginea drumului și un suport de flori.

“Cei doi conducători auto, respectiv un bărbat de 63 de ani, din Bogdănești, cel vinovat de accident, cât și conducătorul BMW-lui, de 22 de ani, din Pogana, au fost testați cu aparatul acooltest. A reieșit că niciunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice. În speță s-a luat măsura sancționării șoferului vinovat”, ne-a declarat Silvia Manta, purtător de cuvant al ISJ.

 

 

 

About Mihai Vasile

x

Check Also

ULTIMA ORĂ: Accident învăluit în mister la Roșiești, pe E 581. Un șofer a ”zburat” cu un Audi A6 după care a fugit de la locul faptei

Un accident învăluit în mister ...

Vasluian reținut pentru tâlhărie

Politiștii vasluieni au retinut un ...

UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Tânara care a subtilizat ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: