Home / Social / Bugetarii fericiți ai județului Vaslui! Salariații de la Protecția Copilului vor primi vouchere de vacanță

Bugetarii fericiți ai județului Vaslui! Salariații de la Protecția Copilului vor primi vouchere de vacanță

de Mihaela NICULESCU

Absolut toți cei 2.600 de angajați ai Direcției Generale Pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui, inclusiv asistenții maternali, vor primi în curând vouchere de vacanță. Declarația a fost făcută de directorul general Ionel Armeanu Ștefănică, revenit pe post săptămâna trecută.

Salariații noștri vor primi vouchere de vacanță în acest an, dar deocamdată nu știm exact data, pentru că sunt o serie de pași ce trebuie urmați până la distribuirea efectivă a tichetelor. Sunt totuși 2.600 salariați și este nevoie de tot atâtea vouchere. Suntem în faza în care urmează să dăm la tipărit aceste tichete de vacanță și va trebui să așteptăm până când acestea vor fi tipărite, pentru că nu sunt multe firme abilitate să facă acest lucru. Încercăm să ne mișcăm cât putem de repede, astfel încât angajații direcției să intre în posesia mult așteptatelor vouchere de vacanță”, ne-a declarat Ionel Armeanu Ștefănică.

Directorul DGASPC spune că în următoarea perioadă salariații își vor putea petrece concediul folosind voucherul de vacanță, care fi impozitat. Angajatul va primi tichetul în valoarea de 1.450 lei, iar pe statul de plată i se va reține 10% din valoarea acestuia. Voucherul de vacanță reprezintă o alternativă la primele de vacanță. Cu acesta se pot achiziționa pachete turistice din unități turistice aflate pe teritoriul României: agenții de turism, hoteluri, pensiuni, baze pentru tratament balnear. Legea privind acordarea acestor tichete a fost adoptată în iunie 2015, iar o lună mai târziu au fost publicate în Monitorul Oficial și normele de aplicare. Abia de anul acesta unii bugetari își vor putea petrece concediul bazându-se și pe voucherul de vacanță.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Episcopul Ignatie al Hușilor. Molima hristofobiei în vreme de pandemie – a fost descoperit „vaccinul” împotriva coronavirusului –

În plină pandemie, scotocind grijuliu în garderoba ideologică, prin ...

Blestemul COVID-19. Antreprenorii vasluieni au înroșit telefoanele de la Inspecția Socială și Forțele de Muncă

de Dănuț CIOBANU  În cursul zilei de ieri, telefoanele ...

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: