Google+
Home » Sport » Suspanul se păstrează până la final în Liga a V-a. Cea de-a patra etapă calificată în semifinale competiției va fi decisă după ultima etapă

Suspanul se păstrează până la final în Liga a V-a. Cea de-a patra etapă calificată în semifinale competiției va fi decisă după ultima etapă

Etapa trecută din Liga EST a Ligii a V-a de fotbal nu a adus nicio o schimbare în configurația podiumului. ACS Moara Domnească tremură în continuare pentru locul doi, calificabil în semifinalele Ligii a V-a.

Aceasta a învins de o manieră convingătoare pe Avântul Codăești, scor 5 – 1, o victorie de care avea nevoie în lupta sa indirectă cu ocupanta locului trei. Viitorul Văleni a obținut însă și ea toate punctele, scor 2 – 1 cu Avântul Solești, astfel că păstrează speranțe pentru calificarea în semifinale. Aceasta nu a avut însă o misiune ușoară, fiind condusă la pauză cu 1 – 0. A reușit însă răsturnarea scorului, după ce a marcat de două ori în partea secundă, fără a mai primi gol. Diferența dintre cele două rămâne de trei puncte, Viitorul Văleni având însă un meci mai puțin disputat. E drept că unul infernal, cu liderul CS Victoria Muntenii de Jos, neînvinsă până acum și care nu a luat toate punctele puse în joc doar de două ori. E loc de speranțe totuși, pentru că în ultima etapă prima clasată s-a împiedicat de SC 2000 Lipovăț, ocupanta locului șapte, scor 2 – 2.
FC Ghergheleu a scăpat victoria printre degete duminică, după ce a avut 2 – 0 la pauză cu Avântul Băcani. Oaspeții au fost mai buni în partea secundă, iar meciul s-a terminat nedecis, scor 3 – 3.
În semifinalele Ligii a V-a s-au calificat până acum CS Victoria Muntenii de Jos, FC Vulturești și FC Rapid Brodoc. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: