Home / Social / Pe vasluienii cu experiență în măcelărie îi așteaptă job-uri unde salariul este de 26 de euro pe oră!

Pe vasluienii cu experiență în măcelărie îi așteaptă job-uri unde salariul este de 26 de euro pe oră!

O firmă din Norvegia angajează personal pentru tranșat porci, vită și miei. Contractul de muncă este de trei-cinci luni cu posibilitate de prelungire.

Locurile de muncă presupun curățarea, deschiderea, eviscerarea și tăierea carcaselor de porci, vite și miei și tăierea bucăților de carne pentru prelucrare. Se cere educație formală în prelucrarea cărnii (însă experiența îndelungată poate compensa lipsa studiilor în acest domeniu), experiență în sacrificarea industrială a animalelor, precum și cunoașterea diferitelor părți ale cărnii.

Personalul trebuie să aibă cunoștințe privind igiena producției alimentare, să arate disponibilitate de a lucra într-un ritm alert și de a lucra cu sarcini repetitive, flexibilitate, cunoașterea echipamentului de lucru, precum și cunoștințe de limba engleză

Angajatorul plătește până la 26 de euro pe oră, iar durata contractului este de trei-cinci luni cu posibilitate de prelungire. Lucrul începe pe 25 iunie sau 20 august. Contractul este cu normă întreagă și se lucrează în două schimburi.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

Somaj tehnic în timpul stării de urgență

În timpul stării de urgență salariații pot fi trimiși ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: