Home / Sport / Handbalistele junioare II de la LPS Vaslui dispută astăzi primul meci de la turneul semifinal

Handbalistele junioare II de la LPS Vaslui dispută astăzi primul meci de la turneul semifinal

Liceul cu Program Sportiv Vaslui ne va reprezenta județul zilele acestea la Turneul semifinal destinat handbalistelor junioare II. Prima adversară întâlnită de vasluience este HCM Craiova, ocupanta locului doi în seria E, o echipă redutabilă, dar totuși accesibilă.

Craiovencele au pierdut în prima parte a competiției doar trei partide, au înregistrat o remiză și au învins de 11 ori. Acestea au marcat în seria E nu mai puțin de 390 de goluri și au primit 315. Vasluiencele stau mai bine în atac, cu 403 goluri marcate în seria A, însă au lăsat de dorit în apărare, unde au primit gol de 349 de ori. LPS Vaslui au avut un parcurs identic cu cel al craiovencelor în prima parte a competiției, cu 11 victorii, o remiză și o înfrângere.
Vasluiencele vor avea o misiune destul de grea pentru a reuși să se califice la turneul semifinal, unde ajung doar primele două clasate din cele patru grupe ale turneului semifinal. Dacă în meciul cu HCM Craiova  nu ar fi chiar o surpriză ca LPS Vaslui să învingă, nu același lucru se poate spune despre confruntările cu CSS Tulcea (locul unu în seria B) și CS Olimpic Târgu Mureș (locul unu în grupa H), echipe în fața cărora vasluiencelor le va fi foarte greu să câștige punct sau puncte.

În ce privește confruntarea cu CS Olimpic Târgu Mureș, adversarele sunt favorite certe, dacă ținem cont de faptul că au fost învinse o singură dată și au învins de o manieră convingătoare în celelalte 14 partide disputate. Atacul mureșencelor este unul devastator, ele marcând în prima parte a competiției nu mai puțin de 437 de goluri. Au arătat bine și pe faza de apărare până acum ,primind doar 308 goluri.

CSS Tulcea a reușit în prima parte a competiției 12 victorii și a fost învinsă doar de trei ori. Tulcencele au arătat o forță ofensivă mai puțin potentă decât cea a vasluiencelor, cu doar 382 de goluri marcate. Când vorbim însă de faza defensivă e o diferență covârșitoare, de aproape 100 de goluri. CSS Tulcea a primit doar 253 de goluri, față de 349 primite de LPS Vaslui.

Adversare ceva mai accesibile pentru LPS Vaslui sunt CSS Odorheiul Secuiesc (locul trei în grupa F) și LPS Banatul Timișoara (locul trei în seria G).

CSS Odorheiu Secuiesc a avut evoluții oscilante și s-a văzut că poate fi învinsă de nu mai puțin de șase ori. A mai înregistrat două remize și zece victorii. Acestea au disputat o serie cu șapte echipe, astfel că au jucat 18 partide, în care au marcat 532 goluri, o medie de 29,5 pe meci. Stau mai bine decât vasluiencele la acest capitol, acestea din urmă având o medie de 25,4 goluri date pe meci. Defensiva LPS Vaslui e în schimb mai sigură, cu o medie de puțin peste 23 goluri pe meci, în timp ce harghitencele au primit 458 de goluri, în medie aproape 29 de goluri pe meci.

LPS Banatul Timișoara a fost și ea învinsă în șase partide, câștigând alte nouă. Este cel mai accesibil adversar pe care îl va înfrunta LPS Vaslui, cu cifre modeste. Doar 376 de goluri marcate și nu mai puțin de 344 goluri primite. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: