Google+
Home » Social » Mecanicii vasluieni pot lucra în cel mai important parc de distracții din Norvegia

Mecanicii vasluieni pot lucra în cel mai important parc de distracții din Norvegia

Angajatorul oferă până la 18 euro pe oră. Angajarea se face cât mai curând posibil.

O firmă din Norvegia angajează mecanici pentru a lucra în parcul Kongeparken, cel mai important parc din Norvegia, axat pe învățare, joacă, împărtășire, explorare, magie și entuziasm. Mecanicii vor efectua service pe activitățile parcului dar și alte activități de întreținere. Candidații trebuie să vorbească engleza relativ bine și să aibă calificare (experiență) de minimum cinci ani. Au șanse foarte mari de angajare mecanicii de tractoare și alte mașini agricole, precum și operatorii CNC sau alți operatori de ateliere mecanice .

Salariul este de 16-18 euro brut pe oră, în funcție de calificare. Angajatorul ajută la găsirea locuinței cu chirie contra cost (320 euro/lună). Contractul se încheie pentru întreg anul 2018. Activitatea se încheie pe 21 decembrie 2018, cu posibilitate de întoarcere în ianuarie 2019, dacă ambele părți sunt de acord.

Se lucrează 40 de ore pe săptămână, zilnic de la 8 la 17, cu pauză de o oră și jumătate. Angajarea se face cât mai curând posibil.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: