Google+
Home » Sport » Etapa semifinală la minihandbal băieți are loc în acest weekend la Huși

Etapa semifinală la minihandbal băieți are loc în acest weekend la Huși

Timp de trei zile, vineri, sâmbătă și duminică, la Huși va avea loc etapa semifinală la minihandbal băieți, dedicată sportivilor născuți în 2007 și mai tineri. Participă patru echipe din Euroregiunea 1 (zona Moldovei), care vor înfrunta reprezentantele calificate din Euroregiunea 2, toate din județul Constanța.

La acestă competiție participă și două formații din județul nostru: LPS Vaslui și Kids Joy Vaslui. Evenimentul este organizat de Asociația Județeană de Handbal Vaslui, sprijinită pentru buna desfășurare a acestui demers de Primăria municipiului Huși, Colegiul Național “Cuza Vodă” din Huși și un producător de carne de pasăre. Concursul va avea loc în sala de sport a Colegiul Național “Cuza Vodă” din Huși.

Kids Joy Vaslui, antrenor Sebatian Hagiu, a fost plasată în grupă cu Axiopolis Cernavodă, LPS Piatra Neamț și Happy Kids Medgidia.

LPS Vaslui, pregătită de profesorul Liviu Gugleș, va întâlni înfrunta CSU Suceava, Dobrogea Sud Constanța și Clubul Sportiv Școlar Medgidia.

“Important este ca elevii să intre cât mai repede în tainele handbalului, pentru că mare parte din ei sunt la început de drum. Sperăm că vor avea loc jocuri disputate, care să ne dea speranțe pentru viitor. Sunt copii cu reale calități pentru handbalul de performanță în întreaga zonă a Moldovei. Asta ne arată că se lucrează foarte bine la nivel de copii și juniori, dovadă sunt echipele care evoluează în campionatele naționale de juniori I și II și III, unde echipele din Moldova se bat la medalii. Este un eveniment pe care îl organizăm în premieră la Huși, dar județul nostru este obișnuit cu organizarea unor competiții de această anvergură, la juniori I, II sau III”, a declarat pentru Est News profesorul Liviu Gugleș, antrenorul echipei de minihandbal de la LPS Vaslui.

Organizatorii au pregătit mai multe surprize plăcute pentru echipele participante, micii handbaliști și profesorii acestora. Se vor califica la faza finală doar primele clasate din fiecare grupă. Vom reveni în ediția de luni cu amănunte despre evoluțiile formațiilor vasluiene. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: