Google+
Home » Social » Bârlădenii, așteptați în fața Primăriei, la o paradă a motocicliștilor, în cadrul unei campanii de informare și prevenire a accidentelor rutiere

Bârlădenii, așteptați în fața Primăriei, la o paradă a motocicliștilor, în cadrul unei campanii de informare și prevenire a accidentelor rutiere

Comunitatea motociclistă bârlădeană, în colaborare cu Serviciul Rutier Vaslui, organizează duminică o acțiune de informare și prevenire a accidentelor rutiere. Evenimentul va avea loc în fața Primăriei Bârlad, de la ora 15.00. Alături de motocicliștii bârlădeni vor fi și alții, din întreaga zonă a Moldovei, din Vaslui, Huși, Bacău, Iași, Tecuci și Galați. Dacă vremea va ține cu organizatorii vor participa la eveniment peste 100 de motocicliști.

De la ora 15.00 vor avea loc discursurile invitaților. Începând cu ora 15.30 vor fi prezentate măsuri de acordare a primului ajutor, principii generale. De la ora 16.00 vor avea loc concursuri de îndemânare. La ora 17.00 va începe o paradă a motocicliștilor.

“Anul trecut a luat naștere campania națională “Alege Viața” a Poliției Rutiere Române, pe care ne-am dorit să o continuăm. Nu doar noi, dar majoritatea grupurilor de motocicliști din întreaga țară fac astfel de campanii anul acesta, pentru că fiind mai puțin vizibili în trafic există un risc sporit de a fi accidentați. Dorim în primul rând ca bârlădenii să ne cunoască latura umană, cine suntem noi dincolo de această pasiune pentru motociclete. Un motociclist poate fi oricare dintre noi și ne dorim o conviețuire cât mai plăcută. Este a doua campanie de acest gen care are locul anul acesta în județ, după cea organizată de motocicliștii din Vaslui, în luna martie. Atunci campania a avut loc ca urmare a decesului unui membru al comunității noastre în luna decembrie a anului trecut. Noi ne dorim ca astfel de campanii să prevină accidentele și nu să așteptăm să aibă loc o tragedie pentru a fi mai prezenți la faptul că în trafic există și motocicliști. Intenționăm să organizăm anual această campanie și mă bucură faptul că am primit ajutor de la toate autoritățile cărora le-am cerut sprijin”, a declarat pentru Est News Florin Motrea, unul din organizatorii evenimentului. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: