Home / Sport / Bârladul deschide “Turneul corturilor” și anul acesta

Bârladul deschide “Turneul corturilor” și anul acesta

Prima etapă a “Turneului corturilor” de anul acesta va avea loc duminică, la Bârlad, începând cu ora 10.00. Competiția, aflată la cea de-a doua ediție, va avea loc pe terenul de rugby al Stadionului Rulmentul.

“Turneul Corturilor” are mai multe etape, urmând să se desfășoare în mai multe locații din zona Moldovei. Aduce la start meciuri de minirugby la categoriile de vârstă U10 și U12, dar și întâlniri de old-boys.

La minirugby vor participa juniori de la Suceava, Focșani, Tecuci, Tanacu și Bârlad. La Old Boys vor participa Dacii liberi Iași, Prietenii rugbiului din Bucovina Suceava, Old Boys „Fii Vrâncioaiei” Focsani”, Zimbrii Tecuci și Old Balls Bârlad.

Desfășurat sub motto-ul „Rugby de la mic la mare”, “Turneul Corturilor” își dorește să devină o competiție de tradiție pentru echipele de juniori și old-boys în vederea promovării acestui sport, a creșterii numărului de practicanți, promovarea intensă a valorilor jocului de rugby (disciplină, respect, integritate, solidaritate, pasiune), socializarea între echipele de old-boys și cele de mini-rugby, păstrarea spiritului tradițional moldovenesc în organizarea turneelor.

Această competiție este organizată de asociațiile județene de rugby Vaslui, Iași, Suceava și Vrancea, în colaborare cu echipele din orașele gazdă și diverși sponsori și sprijinul Departamentului de Dezvoltare Moldova Nord din cadrul Federației Române de Rugby.

Următoarele etape vor avea loc la Iași, Focșani, Suceava și Tecuci. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: