Home / Social / Se caută șoferi și excavatoriști, salariul fiind de minimum 15 euro pe oră! Iată condițiile!

Se caută șoferi și excavatoriști, salariul fiind de minimum 15 euro pe oră! Iată condițiile!

Vasluienii cu permis de conducere care vor să lucreze în străinătate pot alege Germania.

Un angajator caută personal pentru transportul mărfurilor (încărcătura parțială sau completă) în Baden, Alsacia sau Elveția cu retur zilnic. Șoferii vor supraveghea încărcarea și descărcarea camionului și vor asigura încărcătura. Candidații trebuie să aibă vorbească bine limba germană (minim nivel B1), să dețină permis de conducere categoria C+E , card auto cod 95 și să aibă experiență profesională de lucru pe camioane articulate. Constituie avantaj certificatul ADR. Salariul este de aproximativ 2.200 de euro brut pe lună și se acordă bonusuri. Se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe, precum și în demersurile de înregistrare la autorități. Contractul de muncă este permanent.

Un alt angajator caută personal pentru posturile de operator excavator și de șofer autocamion. Activitatea excavatoristului presupune excavarea carierelor pentru fundațiile turbinelor eoliene (mai mult de 1.000 de metri cubi), umplerea și compactarea săpăturilor și dacă este necesar instalarea conductelor. Șoferii pe automacarale transportă materialele pe șantiere cu automacaraua, descărcă automacaraua și camioanele pe șantiere. Pentru ambele posturi candidații trebuie să dețină permis de conducere categoria C+E și să aibă experiență profesională în domeniu, cunoștințe bune de germană sau engleză nivel B1. Salariul oferit pornește de la 15 euro brut pe oră, în funcție de experiența profesională. Se asigură cazare, iar contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Casa Județeană de Pensii Vaslui a plătit în luna ianuarie ajutoare de deces de 2,2 peste milioane lei

În prima lună a acestui an, la nivelul Casei ...

Coronavirusul dă peste cap Târgul de Primăvară. Mai multe activități dedicate mărțișorului au fost anulate

de Dănuț CIOBANU  Epidemia de coronavirus care se extinde ...

Pensionarii vor pensii mai mari și contestă la Tribunalul Vaslui deciziile de pensionare

de Dănuț CIOBANU  Zeci de pensionari au formulat contestații ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: