Home / Social / Se caută șoferi și excavatoriști, salariul fiind de minimum 15 euro pe oră! Iată condițiile!

Se caută șoferi și excavatoriști, salariul fiind de minimum 15 euro pe oră! Iată condițiile!

Vasluienii cu permis de conducere care vor să lucreze în străinătate pot alege Germania.

Un angajator caută personal pentru transportul mărfurilor (încărcătura parțială sau completă) în Baden, Alsacia sau Elveția cu retur zilnic. Șoferii vor supraveghea încărcarea și descărcarea camionului și vor asigura încărcătura. Candidații trebuie să aibă vorbească bine limba germană (minim nivel B1), să dețină permis de conducere categoria C+E , card auto cod 95 și să aibă experiență profesională de lucru pe camioane articulate. Constituie avantaj certificatul ADR. Salariul este de aproximativ 2.200 de euro brut pe lună și se acordă bonusuri. Se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe, precum și în demersurile de înregistrare la autorități. Contractul de muncă este permanent.

Un alt angajator caută personal pentru posturile de operator excavator și de șofer autocamion. Activitatea excavatoristului presupune excavarea carierelor pentru fundațiile turbinelor eoliene (mai mult de 1.000 de metri cubi), umplerea și compactarea săpăturilor și dacă este necesar instalarea conductelor. Șoferii pe automacarale transportă materialele pe șantiere cu automacaraua, descărcă automacaraua și camioanele pe șantiere. Pentru ambele posturi candidații trebuie să dețină permis de conducere categoria C+E și să aibă experiență profesională în domeniu, cunoștințe bune de germană sau engleză nivel B1. Salariul oferit pornește de la 15 euro brut pe oră, în funcție de experiența profesională. Se asigură cazare, iar contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: