Google+
Home » Justitie » Tânăr de 25 de ani, găsit spânzurat în locuința bunicilor, după ce concubina a plecat de acasă cu copilul său de cinci ani

Tânăr de 25 de ani, găsit spânzurat în locuința bunicilor, după ce concubina a plecat de acasă cu copilul său de cinci ani

Un tânăr de 25 de ani, din Sârbi, a fost găsit spânzurat, joi după-amiază, în locuința bunicilor, după ce concubina a plecat de acasă împreună cu copilul său de cinci ani. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă.

Tragedie în localitatea Sârbi, acolo unde un tânăr de 25 de ani se pare că și-a pus capăt zilelor din cauza unei depresii. Bărbatul a fost găsit spânzurat într-una din camerele casei bunicilor săi în care acesta locuia, el făcând zilnic naveta la o societate din municipiul Bârlad unde lucra în domeniul construcțiilor.

Din primele verificări, s-a stabilit că victima a fost părăsită de către concubină. Femeia a plecat în luna aprilie împreună cu copilul pe cinci ani pe care cei doi îl aveau împreună”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă. Anchetatorii cred că tânărul a recurs la acest gest pe fondul unei depresii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: