Home / Social / Caz șocant la Costești: fetiță de 6 ani supusă la perversiuni sexuale de concubinul bunicii

Caz șocant la Costești: fetiță de 6 ani supusă la perversiuni sexuale de concubinul bunicii

de Daniel MICU

Întâmplare șocantă, în satul Puntișeni din comuna Costești. Un bărbat de 48 de ani a agresat-o sexual pe nepoata concubinei sale și numai un miracol a făcut ca situația să nu scape de sub control. Surprins de femeie, în pat, cu fetița de 6 ani, bărbatul și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor.

Individul trăiește în concubinaj cu bunica fetiței de aproape 20 ani. În urmă cu o săptămâna, el s-a întors de la muncă din Anglia, unde se află și cele patru fete ale femeii, dintr-o primă relație. Acasă, în Puntișeni, Carausu Aurica își crește cei doi nepoți, un băiețel și o fetiță, de 4 și, respectiv, 6 ani, dar și pe fiica ei de 9 ani, pe care o are împreună cu suspectul. Zilele trecute, în timp ce femeia de 44 de ani trebăluia prin curte, Costel Bădărău a intrat în casă, unde dormea nepoata de 6 ani. Nu era băut și nici nu avuseseră vreo discuție în contradictoriu. Cu toate acestea, un sentiment neplăcut a împins-o pe femeie în locuință, moment în care și-a surprins nepoata în timp ce îl masturba pe cel care îi e bunic. A suferit un șoc și a început să arunce cu tot ce i-a căzut în mână. L-a lovit pe individ și numai intervenția unei vecine, alertată de copii, a potolit spiritele până la sosirea poliției. ”A venit acum o săptămână din Anglia. A adus dulciuri la copii, a venit cu bani, am făcut cumpărături. Totul a fost normal, nu am văzut la el un comportament nepotrivit față de cei mici. El era foarte atașat de nepotul de 4 ani, nu mângâia fetele sau gesturi de genul ăsta. Noi am mai avut certuri în trecut, scandaluri, când se îmbăta era agresiv, dar la așa ceva nu m-am așteptat. În ziua aceea, eu spălam rufe în curte. I-am spus nepoatei să meargă în casă să doarmă până termin treaba, iar la scurt timp a spus și el că merge să se uite la televizor. Nimic neobișnuit. Numai că aveam ceva în suflet, o neliniște și am intrat în casă. Cum intri pe holul casei, se vede cameră printr-un geam. El era întins în pat, desfăcut la pantaloni și fata îl freca. Doamne, am înlemnit ! Am aruncat cu ce mi-a picat în mână. Am fost șocată. Am rupt și un scaun. L-am lovit. Nu știu! Nu îmi venea să cred! I-am spus că e un copil de 6 ani, că e nepoata lui, că nu faci așa ceva cu un străin, darămite cu copilul tău! A venit vecina. E de necrezut așa ceva! În fața mea nu a spus nimic, dar la poliție a recunoscut. Nu sunt om, credeți-mă! Nu pot nici să mănânc, nici să dorm, mi-am sunat fata în Anglia și i-am spus ce s-a întâmplat. Nu îl voi ierta niciodată! Am un copil cu el, o fetiță de 9 ani. Cum l-a dus mintea să facă așa ceva?! Nu e de iertat! Să nu se mai întoarcă aici!”, a declarat bunica. Oamenii legii au cerut ajutorul psihologilor, având în vedere vârsta victimei, specialiștii Direcției pentru Protecția Copilului urmând să stabilească un plan de intervenție și consiliere.

”Cazul a intrat în atenția DGASPC Vaslui. Minora a fost asistată de un psiholog în etapele inițiale ale cercetării penale. În zilele următoare, specialiști noștri vor realiza evaluarea inițială a situației copilului în contextul socio-familial, vor stabili pașii intervenționali de urmat și vor elabora un plan de consiliere psihologică, adaptat vârstei și nivelului de înțelegere, pentru a-l ajuta să depășească trauma suferită”, ne-a declarat Irina Cîmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Mama copilei a aflat cu groază de cele întâmplate și este acum în drum spre casă. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. La închiderea ediției, suspectul urma să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să își petreacă următorii zece ani după gratii.

About Simona Vasile

x

Check Also

Episcopul Ignatie al Hușilor. Molima hristofobiei în vreme de pandemie – a fost descoperit „vaccinul” împotriva coronavirusului –

În plină pandemie, scotocind grijuliu în garderoba ideologică, prin ...

Blestemul COVID-19. Antreprenorii vasluieni au înroșit telefoanele de la Inspecția Socială și Forțele de Muncă

de Dănuț CIOBANU  În cursul zilei de ieri, telefoanele ...

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: