Home / Social / Patru persoane, printre care și o gravidă, rămase blocate într-un lift din Vaslui

Patru persoane, printre care și o gravidă, rămase blocate într-un lift din Vaslui

O gravidă a intrat în atac de panică după ce, împreună cu alte trei persoane, a rămas blocată, astăzi după-amiază, într-un lift recent schimbat din municipiul Vaslui. Pentru evacuare, persoanele rămase captive au solicitat sprijinul pompierilor.

Momente de panică pentru patru persoane, printre care și o gravidă, după ce au rămas blocate într-un lift recent schimbat din municipiul Vaslui. Problemele cele mai mari au fost pentru tânăra însărcinată, care a intrat într-o stare de agitație.În consecință, persoanele rămase captive au sunat după ajutor la numărul de urgență 112.

În momentul în care echipajul de descarcerare a ajuns la blocul indicat, cele patru persoane fuseseră deblocate și evacuate din lift de către un angajat al firmei de întreținere a liftului. Din fericire, starea persoanelor era una bună astfel încât nu s-a impus transportarea vreuneia dintre acestea la spital”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Petru Iftene.

Blocul în care a avut loc incidentul se află în zona Buium din municipiul Vaslui, iar liftul în care au rămas blocate cele patru persoane a fost schimbat recent. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: