Google+
Home » Social » Patru persoane, printre care și o gravidă, rămase blocate într-un lift din Vaslui

Patru persoane, printre care și o gravidă, rămase blocate într-un lift din Vaslui

O gravidă a intrat în atac de panică după ce, împreună cu alte trei persoane, a rămas blocată, astăzi după-amiază, într-un lift recent schimbat din municipiul Vaslui. Pentru evacuare, persoanele rămase captive au solicitat sprijinul pompierilor.

Momente de panică pentru patru persoane, printre care și o gravidă, după ce au rămas blocate într-un lift recent schimbat din municipiul Vaslui. Problemele cele mai mari au fost pentru tânăra însărcinată, care a intrat într-o stare de agitație.În consecință, persoanele rămase captive au sunat după ajutor la numărul de urgență 112.

În momentul în care echipajul de descarcerare a ajuns la blocul indicat, cele patru persoane fuseseră deblocate și evacuate din lift de către un angajat al firmei de întreținere a liftului. Din fericire, starea persoanelor era una bună astfel încât nu s-a impus transportarea vreuneia dintre acestea la spital”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Petru Iftene.

Blocul în care a avut loc incidentul se află în zona Buium din municipiul Vaslui, iar liftul în care au rămas blocate cele patru persoane a fost schimbat recent. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: