Home / Justitie / Poliția Locală ridică mașinile abandonate în municipiul Vaslui
IF

Poliția Locală ridică mașinile abandonate în municipiul Vaslui

Poliția Locală Vaslui a început ridicarea vehiculelor abandonate pe domeniul public ori privat al municipiului reședință, în baza unei hotărâri luate de consilierii locali la începutul acestui an. Măsura are drept scop fluidizarea traficului rutier și eliberarea unor locuri de parcare.

Potrivit șefului Poliției Locale Vaslui, Sorin Catană, a fost efectuată o primă acțiune de ridicare, transport și depozitare a două autovehicule: o Dacia 1300 și o Dacia 1310, care se aflau de mult timp în parcările a două blocuri din Vaslui.

“Proprietarii vehiculelor ridicate le pot revendica, printr-o cerere depusă la sediul Poliției Locale Vaslui. Vehiculul se restituie numai după ce proprietarul sau deținătorul legal achită amenda prevăzută de lege, precum și cheltuielile aferente ridicării, transportului, depozitării și expertizării vehiculului. Acestea vor merge către bugetul local”, a declarat vineri, Sorin Catană.

Șeful Poliției Locale Vaslui a făcut apel la cetățeni să sprijine autoritățile, sesizând existența vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Trei percheziții domiciliare la Bârlad, la traficanți de persoane care racolau tinere și le trimiteau să se prostitueze în Olanda

Procurorii DIICOT au desfășurat trei ...

Bombă descoperită de un bătrân în apropiere de frontiera cu Republica Moldova. Polițiștii de frontieră au alertat ISU

Un proiectil de calibru 75 ...

Bârlădean arestat după ce a sustras un telefon mobil dintr-o locuință

Un tânăr de 18 ani, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: