Home / Sport / Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad s-au calificat în finală, unde dau peste coșmarul din grupe

Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad s-au calificat în finală, unde dau peste coșmarul din grupe

CSS Bârlad a reușit să învingă CSS Triumf în semifinalele Diviziei Naționale de Juniori U16. Rugbyștii bârlădeni s-au impus, la capătul unui meci extrem de disputat, cu 16 – 15.

Bârlădenii vor trebui să se întrebuințeze la maxim dacă vor să ridice trofeul deasupra capului la sfârșitul finalei competiției. Cealaltă echipă calificată în ultimul act este CSS Gura Humorului, care a învins CSM București cu 20 – 15.

Sucevenii le-au produs bârlădenilor singurele înfrângeri suferite în acest sezon. În tur a fost 49 – 10, pe terenul celor de la CSS Gura Humorului. Bârlădenii au arătat totuși pe teren propriu că diferența de valoare dintre cele două formații nu este atât de mare, pierzând cu 7 – 23.
CSS Gura Humorului a avut victorii pe linie până acum, câștigând grupa cu maxim de puncte. Au avut un atac devastator, cu 339 de puncte marcate în prima fază a competiției. Ceea ce e și mai îngrijorător este însă faptul că adversarii le marchează foarte greu puncte. După cele șase partide din faza grupelor aveau doar 17 puncte marcate împotriva lor.
CSS Bârlad a terminat faza grupelor cu patru victorii și două înfrângerii, esaveraj 274 – 93.
Deși bârlădenii vor avea o misiune grea în finală este loc de speranțe, dacă ținem cont că sucevenii par în scădere de formă, iar bârlădenii au arătat că nu fac doar act de prezență în competiție. CSS Gura Humorului a învins destul de greu ocupanta locului doi din Muntenia, în timp ce CSS Bârlad a reușit să învingă prima clasată din cealaltă zonă, o echipă cam la același nivel cu adversara din finală. CSS Triumf suferise până la întâlnirea cu CSS Bârlad o singură înfrângere, învingând de șapte ori, esaveraj 297 – 32. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: