Google+
Home » Justitie » (VIDEO) L-a taiat pe fata cu cutitul după un conflict la o shaormerie

(VIDEO) L-a taiat pe fata cu cutitul după un conflict la o shaormerie

de Daniel MICU

Atac sangeros, duminica seara, la Negresti. Un barbat de 34 de ani a fost taiat pe fata cu un cutit, agresorul fiind un tanar cu care victima a avut un conflict spontan intr-o shaormerie din oras.

Intamplarea s-a petrecut pe o strada din orasul Negresti. Desi nu se cunoasteau, dupa cum declara victima, cei doi s-au sicanat in timp ce se aflau intr-o shaormerie. La un moment dat, victima i-a dat un pumn tanarului de aceeasi varsta. Nervos, la plecare, acesta din urma l-a urmarit pe strada si, fara sa spuna nimic, a scos un cutit si l-a taiat, pe obrazul stang. l-a provocat o rana adanca, in dreptul urechii si nu mult a lipsit ca victima sa ramana mutilata pe viata.

Un echipaj de la ambulanta i-a acordat ranitului primul ajutor, iar medicii de la SMURD solicitati la caz l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Vaslui. Ranitul a avut noroc. A scapat cu zile, starea lui fiind stabila.

„Il stiu din vedere, dar nu il cunosc dupa nume. S-a luat de mine din nimic. M-a taiat pe la spate, pe fata, degeaba!”, a declarat tanarul ranit.

Agresorul a fost audiat toata noaptea de politisti, pe numele său fiind deschis un dosar penal, sub acuzatia de lovire si alte violente. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie victima, incadrarea juridica s-ar putea schimba.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: